Στο Ακρωτήρι και ο Χαλκιαδάκης – Έμεινε (και) ο Γαλανάκης

Πανακρωτηριακός | 16 Ιουλίου 2017, 18:14

Ένας άκρως ανταγωνιστικό και πολύ ισχυρό ρόστερ δημιουργεί ο Πανακρωτηριακός, τόσο με τις ανανεώσεις παικτών όσο και με τις προσθήκες που πραγματοποίησε.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αφήνοντας… ερωτηματικό για το αν έκλεισε το ρόστερ της η ομάδα του Ακρωτηρίου γνωστοποίησε ακόμα μία σημαντική προσθήκη, αυτή του πολύπειρου μέσου Άκη Χαλκιαδάκη, που αποχώρησε πριν λίγες ημέρες από τον Μινώταυρο.

Galanakis

Παράλληλα στο δυναμικό της ομάδας έμεινε και ένας από τους βασικούς συντελεστές της περσινής πορείας, ο Κώστας Γαλανάκης, μαζί με τους Γρηγόρη Καπούλα, Ανδρέα Μπαδιεριτάκη και Νίκο Λειβαδιτάκη.

Από την ΕΘΚ προωθήθηκαν οι νεαροί Πέτρος Τριανταφυλλάκης (τερματοφύλακας), Μάρκος Γιαπιντζάκης (μεσοεπιθετικός) και Βασίλης Γκαγκάκης (μέσος).

Οι ανακοινώσεις του Πανακρωτηριακού:

Για Χαλκιαδάκη:

Σε μια ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα μας λίγες ημέρες πριν την “πρώτη” αφού ήρθε σε συμφωνία με το έμπειρο μέσο Χαλκιαδάκη Άκη. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής που έχει πολλές και σημαντικές παραστάσεις στην ποδοσφαιρική του πορεία, πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Μινωταύρου, ενώ έχει και ένα σημαντικό πέρασμα και από την ομάδα του Α.Ο Κεραμειών. Η Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, καλωσορίζει το ποδοσφαιριστή Χαλκιαδάκη Άκη στην οικογένεια του Ακρωτηρίου και του εύχεται υγεία και κάθε προσωπική επιτυχία. 

Για ανανεώσεις – προωθήσεις:

Και ενώ πλησιάζει η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας για την ομάδα μας, η Διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν τις κινήσεις ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για άλλο ένα χρόνο με τους ποδοσφαιριστές Γαλανάκη Κώστα, Καπούλα Γρηγόρη, Μπαδιεριτάκη Αντρέα και Λειβαδιτάκη Νίκο. Βέβαια στα πλαίσια του: ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ανακοινώνεται και η προώθηση από την ομάδα της Ε.Θ.Κ των ποδοσφαιριστών: Τριανταφυλλάκη Πέτρου, Γιαπιντζάκη Μάρκου και Γκαγκάκη Βασίλη. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και κάθε προσωπική επιτυχία.

 

Mikel Chania Delivery