Στο 90′ κρίθηκε το ματς στο Κολυμπάρι

Σπάθα Μινώταυρος | 19 Νοεμβρίου 2022, 17:33

Στο τέλος του (90') κρίθηκε το παιχνίδι στο Κολυμπάρι με την Σπάθα να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι και να διαμορφώνει το τελικό 1-1 απέναντι στον Μινώταυρο.

Oinolatris

Τα σπουδαιότερα γεγονότα στο παιχνίδι συνέβησαν στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο σημειώθηκαν και τα δύο γκολ.

Η ομάδα των Μουρνιών κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 58ο λεπτό με τον Γιάννη Περδικάκη, όμως λίγα λεπτά πριν σφυρίξει για τελευταία φορά ο Νίκος Τρίγκας, η Σπάθα κέρδισε πέναλτι στο 89’ όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ξεκουκουλωτάκη, για ν’ ακολουθήσει η εύστοχη εκτέλεση από τον Γιώργο Σουχλάκη παρά την προσπάθεια του Λαζαρίδη ο οποίος βρήκε τη μπάλα.

Οι δύο ομάδες είχαν από μία μεγάλη ευκαιρία μετά το 0-1.

Προηγήθηκε η φάση για την Σπάθα σε τετ-α-τετ του Αναστασόπουλου το οποίο εξουδετερώθηκε από τον Λαζαρίδη και ακολούθησε το δοκάρι για τον Μινώταυρο για να γινόταν το 0-2 από τον Γιαννακίδη.

Διαιτητής: Τρίγκας. Βοηθοί: Μαρκετάκης – Λογαρίδης

Σπάθα (Αλκης Δημήτρης): Δασκαλάκης, Κρασουδάκης, Τζαγκαράκης, Σουχλάκης, Βελής, Σκουλάς (77′ Λαζάρ Ντ.), Κένγκα, Αναστασόπουλος, Καραγιώργος, Μαριανάκης, Σαράντος (59’ Κουρινός)

Μινώταυρος (Βασίλης Κούτας): Λαζαρίδης, Αλεξιάδης (59’ Δαμανάκης), Πρέζια (59’ Ξεκουκουλωτάκης), Σούλκε, Θάνος, Βόρφι, Νταγιάκος (77’ Ντακάκης), Κουκάκης, Ανδρουλάκης, Περδικάκης (77’ Στυλιανόπουλος), Χατζής (59’ Γιαννακίδης)

Estrella

Rabona ad