Στο +8 από τη “ζώνη” – Από την Τρίτη για Αρη

Χανιά | 26 Μαρτίου 2017, 22:53

Η 23η αγωνιστική ολοκληρώθηκε και βρίσκει τον ΑΟΧ να είναι στη θέση που ήταν και πριν. Από την άλλη, ο Παναιγιάλειος ξέφυγε ένα βαθμό περισσότερο χάρη στην ισοπαλία που απέσπασε στο Μενίδι, ενώ ο Κισσαμικός είναι η αμέσως επόμενη ομάδα που τον ακολουθεί μετά τη νίκη που πέτυχε επί της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Το σημαντικό για τον ΑΟΧ είναι ότι εξακολουθεί να παραμένει σε απόσπαση ασφαλείας από τη ζώνη υποβιβασμού, ωστόσο αυτή πλέον είναι όχι στους 9 αλλά στους 8 βαθμούς, από τη στιγμή που η Καλλονή τελείωσε τον αγώνα με τη Σπάρτη στο 0-0. Ενας ΑΟΧ, για τον οποίο το ενδιαφέρον στρέφεται πια στο επόμενο ματς με τον Αρη, με την προετοιμασία ν’ αναμένεται να ξεκινήσει την Τρίτη, αφού ο Νίκος Παντέλης χορήγησε στους παίκτες του δύο μέρες ρεπό (Κυριακή και Δευτέρα) λόγω των συνεχόμενων αγώνων που έχουν προηγηθεί.

Για το ματς που ακολουθεί, δεν υπολογίζεται ο Βασιλείου που αποβλήθηκε στη Λαμία, ενώ θα πρέπει να θεωρείται και πάλι δεδομένη η απουσία των Βαρούχα και Θεολόγου, που παραμένουν τραυματίες. 

Estrella
/psiloritischania