Στο -6 από Πανιώνιο και ισόβαθμος με τον ΠΑΣ

Πλατανιάς | 22 Μαρτίου 2016, 13:08

Στους 6 βαθμούς από τον Πανιώνιο και στην ισοβαθμία με τον ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται πια ο Πλατανιάς μετά την αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 27η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ως εκ τούτου, η διαφορά από τους Νεσοσμυρνιώτες παραμένει αρκετά μεγάλη, όλα αυτά για την κατάκτηση της 5ης θέσης και το σχετικό… κυνήγι που υπάρχει από πλευράς “ερυθρολεύκων”. Οι “ερυθρόλευκοι” οι οποίοι είναι όμως πλέον μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 6η θέση, με 35 βαθμούς, αλλά αυτή την αγωνιστική κατάφεραν χάρη στο 2ο συνεχόμενο “διπλό” στο πρωτάθλημα να ξεπεράσουν αφενός τον Αστέρα Τρίπολης στη βαθμολογία και να βρεθούν στην 6η θέση μαζί με τον ΠΑΣ που επίσης ήταν ψηλότερα πιο πριν, αλλά και να “ρίξουν” τη διαφορά από τον Πανιώνιο από τους 8 στους 6 βαθμούς.

Το θέμα της 5ης-6ης θέσης εξακολουθεί λοιπόν να παρουσιάζει ενδιαφέρον, με το αποτέλεσμα στους “Ζωσιμάδες” να μην προκαλεί… ούτε ζέστη ούτε κρύο στον Πλατανιά, που από την πλευρά του κοιτάζει το πώς θα μπορέσει να κερδίσει το καλύτερο δυνατό στα τρία τελευταία παιχνίδια της σεζόν και αρχικά σε αυτό με την Ξάνθη.  

Estrella