Στο 3ο Γ.Λ. Χανίων παίκτες της ΠΑΕ Χανιά

Χανιά | 9 Δεκεμβρίου 2022, 13:59

Οι επισκέψεις σε σχολεία της πόλης συνεχίζονται από πλευράς ΠΑΕ Χανιά και σειρά είχε το 3ο Γενικό Λύκειο Χανίων, στον Κουμπέ.

/Bella Pizza

Οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Κατσιμήτρος, Γιάννης Μπουτσάκης και Γιάννης Σκέντζος, συνοδευόμενοι από τον Λευτέρη Μπουζάκη βρέθηκαν κοντά στη μαθητική νεολαία.

Η ενημέρωση της ομάδας:

Η ΠΑΕ Χανιά με πολύ χαρά και όρεξη συνεχίζει τις επισκέψεις της στα σχολεία της πόλης.

Σήμερα Παρασκευή (09/12) αντιπροσωπεία της ομάδας μας επισκέφτηκε το 3ο Γενικό Λύκειο Χανίων στον Κουμπέ, προκειμένου να βρεθεί δίπλα στην μαθητική νεολαία. Οι μαθητές του σχολείου υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό τους Δημήτρη Κατσιμήτρο, Γιάννη Μπουτσάκη και Γιάννη Σκέντζο, αλλά και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Λευτέρη Μπουζάκη ο οποίος συντονίζει τις δράσεις.

Οι ποδοσφαιριστές μας όπως ο κ.Μπουζάκης, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για λίγο στους μαθητές του σχολείου για την ομάδα μας και τη νέα φιλόδοξη προσπάθεια που γίνεται φέτος στα Χανιά.

Τα παιδιά από την πλευρά τους, μας χάρισαν απλόχερα τα πιο πλατιά χαμόγελα τους και τη θετική τους αύρα, δίνοντας μας δύναμη για τη συνέχεια.

Η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία την Διεύθυνση του σχολείου, ενώ να σημειωθεί ότι ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, σε μια προσπάθεια της ΠΑΕ να φέρει κοντά στην αντιπροσωπευτική ομάδα της πόλης την νεολαία των Χανίων.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad