Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου ο ΟΦΗ

Μπάσκετ 2 Οκτωβρίου 2022, 20:45

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου βρέθηκε αντιπροσωπεία του μπασκετικού ΟΦΗ στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής εβδομάδας αθλητισμού.

KTEO Κρήτης

Τον μπασκετικό ΟΦΗ εκπροσώπησαν τρεις παίκτες της ομάδας (Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου, Ηλίας Θεοδωρίδης, Γιάννης Σταμπουλής) και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ και κοινωνικών δράσεων, Ηρακλής Σφακιανάκης.

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου του μπασκετικού ΟΦΗ μας δίνει τις λεπτομέρειες:

«Ο παίκτες της ομάδας μας: Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου, Ηλίας Θεοδωρίδης και Γιάννης Σταμπουλής, μαζί με τον υπεύθυνο μάρκετινγκ και κοινωνικών δράσεων, Ηρακλή Σφακιανάκη, βρέθηκαν στον χώρο του 1ο δημοτικού σχολείου Γαζίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής εβδομάδας αθλητισμού, όπου μίλησαν στα παιδιά τονίζοντας τους την αξία που έχει στην ζωή τους ο συνδυασμός του σχολείου με τον αθλητισμό.

Οι μαθητές του σχολείου είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν τους παίκτες ότι απορίες είχαν γύρω από το μπάσκετ και επιφύλασσαν μια έκπληξη σε όλη την ομάδα μοιράζοντας ζωγραφιές.

Με την σειρά τους οι παίκτες μας δώρισαν στο σχολείο μια μπάλα με όλες τις υπογραφές των παικτών μας και προσκαλέσαμε το 1ο δημοτικό στο κλειστό του ΒΑΚ στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση (2η αγ. 15/10 με τον Πανελευσινιακό).

Η ομάδα Μπάσκετ, πιστή και ταγμένη στο κοινωνικό έργο που προσφέρει ο ΟΦΗ στην πόλη του Ηρακλείου θα συνεχίσει τις επισκέψεις στα σχολεία του Ηρακλείου με μοναδικό σκοπό την αθλητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών.»

Ο Ηρακλής Σφακιανάκης ανέφερε στην ιστοσελίδα του μπασκετικού ΟΦΗ:

«Ευχαριστούμε πολύ τον διευθυντή του 1ου δημοτικού σχολείου Γαζίου, κ. Νικόλαο Φαραζάκη, την υποδιευθύντρια Επταμηνιτάκη Λίνα και την καθηγήτρια φυσικής αγωγής κα. Τζαμπουράκη Εμμανουέλα, όλους τους δασκάλους και τα παιδιά για τα δώρα και την τόσο όμορφη φιλοξενία τους. Τους ευχαριστούμε θερμά και τους περιμένουμε στο γήπεδο.»

Rabona ad