Στις… επάλξεις ξανά η Ακαδ. Ν. Κυδωνίας

ΕΠΣΧ 3 Σεπτεμβρίου 2023, 13:06

Σε αγωνιστική δράση επέστρεψε η Ακαδημία Νέας Κυδωνίας. Η πρώτη συνάντηση για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (2/9) στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.

Oinolatris

Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας περίμεναν με ανυπομονησία τα παιδιά μετά τις διακοπές του καλοκαιριού, ξεκινώντας η σεζόν με χαμόγελο στα πρόσωπα όλων και καλή διάθεση.

Η ενημέρωση από την Ακαδημία Ν. Κυδωνίας έχει ως εξής:

Άλλη μια χρονιά για την Ακαδημία Νέας Κυδωνίας ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου!!!

Χαμογελαστά πρόσωπα, φωτεινές φατσούλες και οι μικροί ποδοσφαιριστές πανέτοιμοι μετά τις διακοπές τους, ξεκίνησαν τις προπονήσεις για τη φετινή χρονιά.

Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας και οι Προπονητές είχαν φροντίσει από νωρίς το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων να είναι έτοιμο για να τους υποδεχτεί ξανά, με μουσική και πάρα πολλά παιχνίδια!!!

Φωνές, τρεξίματα χαρά και διασκέδαση ήταν τα κύρια συστατικά του Σαββατιάτικου πρωινού σε μια ακόμα χρονιά που ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς!!!

Να σημειωθεί ότι για τα μεγαλύτερα παιδιά και συγκεκριμένα για 4 τμήματα της Ακαδημίας (Κ14 – Κ12 – Κ11[1] & Κ11[2] η έναρξη των προπονήσεων και της προετοιμασίας έχει ξεκινήσει νωρίτερα πριν από δυο εβδομάδες.

Καλή αρχή και καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους, γονείς και παιδιά!!

Estrella
Papantonakis Cards
Ζakroshoes
Drunk_VANtage
Holidays Chania
Akadimia Neas Kydonias
Crepe Factory Chania
Crepaland Greece
Poppies sexy show club

Rabona ad