Στις 5 και όχι στις 3 η σέντρα του αγώνα με ΟΦΗ

Χανιά | 26 Οκτωβρίου 2016, 17:16

Δύο ώρες αργότερα από την αρχικά ορισθείσα θα ξεκινήσει το κρητικό ντέρμπι της πρεμιέρας της Φούτμπολ Λιγκ ανάμεσα στον Κισσαμικό και τον ΟΦΗ.

Την είδηση παρουσιάζει η ιστοσελίδα Gentikoule, τονίζοντας ότι το αίτημα έγινε από πλευράς ΟΦΗ, με τον Κισσαμικό να συναινεί. Αυτό σημαίνει ότι η έναρξη του ματς θα σημάνει την προσεχή Δευτέρα 31 του μήνα, όχι στις 3 το μεσημέρι, αλλά στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο του Μάλεμε.

Το σχετικό δημοσίευμα από το ηρακλειώτικο σάιτ είναι το εξής:

Για διευκόλυνση του κόσμου του που θα πάει στα Χανιά, ο ΟΦΗ κατέθεσε αίτημα αλλαγή ώρας του αγώνα της πρεμιέρας, το οποίο αποδέχτηκαν τόσο ο Κισσαμικός όσο και η Football League.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, η ώρα έναρξης του αγώνα με τον Κισσαμικό θα μετατεθεί κατά δύο ώρες και αντί για τις 3.00, θα ξεκινήσει τελικά στις 5.00. Η αλλαγή ώρας προέκυψε μετά από αίτημα του ΟΦΗ προς τον Κισσαμικό που το αποδέχτηκε αμέσως, όπως και η Football League προκειμένου να διευκολυνθεί ο κόσμος που θέλει να βρεθεί στα Χανιά για να υποστηρίξει την ομάδα. Η διοίκηση του Κισσαμικού είπε αμέσως το «ναι» δείχνοντας για ακόμα μια φορά τις άριστες σχέσεις που έχει με εκείνη του ΟΦΗ.

Estrella
/psiloritischania