Στις 30 και 31 Ιουλίου το “7ο open beachtennis Xανιά”

Τένις | 8 Ιουλίου 2022, 21:52

Παρών και φέτος "δηλώνει" το σημαντικότερο τουρνουά beach tennis που διεξάγεται στα Χανιά.

Ο λόγος για το “7ο open beachtennis Xανιά” που προγραμματίστηκε για τις 30 και 31 Ιουλίου στην παραλία των Αγίων Αποστόλων.

Το τουρνουά αναμένεται να μοιράσει σημαντικά έπαθλα, συνολικής αξίας 1500 ευρώ, τα οποία θα μοιραστούν οι νικητές στις master κατηγορίες.

Το athlitiko θα είναι και πάλι παρών, καθώς συμμετέχει ως χορηγός επικοινωνίας και αναμένεται να καλύψει το τουρνουά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ενημέρωση από τους διοργανωτές είναι η εξής:

Το μεγαλύτερo τουρνουά beachtennis είναι και πάλι κοντά μας. Ο λόγος φυσικά για το 7ο open beachtennis XANIA που διεξάγεται για 6η συνεχόμενη χρονιά στα όμορφα Χανιά.

Γνωστοί αθλητές από όλη την Ελλάδα θα λάβουν μέρος σε ένα τουρνουά που κρύβει πολλές εκπλήξεις. Φέτος και για πρώτη φορά, η διοργάνωση καθιερώνει χρηματικά έπαθλα αξίας 1500€ τα οποία θα μοιραστούν οι νικητές των MASTER κατηγοριών.

Το τουρνουά θα περιλαμβάνει 6 κατηγορίες: Master ανδρών, master γυναικών, διπλά ανδρών, διπλά γυναικών, μικτά διπλά και junior.

Παρακάτω θα βρείτε την προκήρυξη στην οποία μπορείτε να μάθετε αναλυτικά ό,τι χρειάζεστε για το τουρνουά.

Προπονηθείτε λοιπόν, δηλώστε έγκαιρα και ετοιμάστε βαλίτσες για Χανιά, για να απολαύσετε δροσερές βουτιές και παιχνίδια στην άμμο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

manolikakis

Rabona ad