Στις 3 Οκτωβρίου αρχίζει η δράση στην Κρήτη

Βόλεϊ | 29 Σεπτεμβρίου 2020, 23:12

Με τα πρωταθλήματα Εφήβων και Νεανίδων αρχίζει, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, η αγωνιστική δράση της νέας περιόδου στην Κρήτη για το βόλεϊ. Η ΕΣΠΕΚ εύχεται ενόψει της πρεμιέρας.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Πετοσφαίρισης Σωματείων Κρήτης αναφέρει:

«Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου θα γίνει το πρώτο σερβίς της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021. Την αυλαία ανοίγουν τα πρωταθλήματα Αγοριών Κ21 (Εφήβων) και Κοριτσιών Κ20 (Νεανίδων).

Η Ε.Σ.ΠΕ. Κρήτης εύχεται σε όλους τους αθλητές/τριες, παράγοντες, διαιτητές, καλή αγωνιστική περίοδο, με δυνατούς αγώνες, χωρίς προβλήματα, τραυματισμούς και σύντομα τα γήπεδα να μπορούν να δεχτούν θεατές που θα μπορούν να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών μας.»

Επίσης κοινοποιεί την ενημέρωση της ομοσπονδίας (ΕΟΠΕ) για τις δηλώσεις ενδιαφέροντος για Περιφερειακούς Ομοσπονδιακούς Προπονητές (Π.Ο.Π.) αγωνιστικής περιόδου 2020-21:

«Ξεκίνησε η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις θέσεις των Περιφερειακών Ομοσπονδιακών Προπονητών (Π.Ο.Π.) για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Όσοι επιλεγούν θα έχουν σαν κύρια καθήκοντα, τις προπονήσεις κλιμακίων σύμφωνα με την οδηγίες Ε.Ο.ΠΕ. για τον αριθμό προπονήσεων, ηλικιακών ομάδων, την συνεργασία τους με τις Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές και τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές ως προς την προπονητική διαδικασία.

Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020.»

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana