Στις 26/10 οι εκλογές -και πάλι- στα Χανιά

ΕΠΟ | 12 Σεπ 2016, 16:28

Οριστικά την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, οι οποίες θα γίνουν στα Χανιά και ειδικότερα σε κοσμικό ξενοδοχείο στην περιοχή της Γεωργιούπολης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ετσι, μπορεί να αλλάζει η ημερομηνία εκλογής του νέου ΔΣ της ΕΠΟ, όχι όμως και η τοποθεσία, μιας και η διαδικασία παραμένει στα Χανιά.

Να σημειωθεί ακόμα ότι στις 14 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα ειδική γενική συνέλευση για την ανάδειξη Εκλογικής Επιτροπής, που αρχικά η μη συγκρότηση της ανέβαλε τις αρχαιρεσίες για την 1η Οκτωβρίου, αλλά και πως ο Χρήστος Καραβασίλης είναι πλέον ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ).

Αναλυτικά, η ενημέρωση για τις αποφάσεις της τελευταίας Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ‘εως ως εξής:

«α) εγκρίθηκε ο Κώδικας Αρχαιρεσιών της ΕΠΟ.

β) Συνεκλήθη η Γενική Συνέλευση των Ενώσεων- μελών της ΕΠΟ για την εκλογή της Εκλογικής της Επιτροπής του άρθρου 58 του Καταστατικού για τις 14 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης.

γ) Συνεκλήθη η Ειδική Εκλογική Συνέλευση των Ενώσεων- μελών της ΕΠΟ για την Εκλογή Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Ε.Ε. της ΕΠΟ και Προέδρου, Αναπληρωτή Προέδρου και τακτικών και αναπληρωματικών μελών Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης, για τις 26 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο της Γεωργιούπολης Χανίων.

δ) Επίσης αναπληρώθηκαν οι παραιτηθέντες Πρόεδροι Επιτροπών της ΕΠΟ. Στην ΚΕΔ/ ΕΠΟ τοποθετήθηκε ο κ. Χρήστος Καραβασίλης, στην Επιτροπή των Μικτών Ομάδων των Ενώσεων κ. Κώστας Μαρίνος- Ξανθός, στην Επιτροπή του Γυναικείου Ποδοσφαίρου ο κ. Ιωάννης Παππάς, στην Επιτροπή των Εθνικών Ομάδων ο κ. Αντώνης Παπαπετρίδης ως Αναπληρωτής Πρόεδρος και στην Νομική Επιτροπή ως Πρόεδρος ο κ. Μιχάλης Τσιχριτζής και ως Αναπληρωτής Πρόεδρος ο κ. Δαμιανός Γαβριηλίδης».

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad