Στις 23 Μαρτίου θα συζητηθεί η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος

Super League 1 3 Μαρτίου 2017, 22:05

Παράταση για τις 23 Μαρτίου πήραν τα "φλέγοντα" θέματα της Super League όπως η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος (μείωση των ομάδων σε 14), η αναδιανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και η ανακατανομή των εξόδων του συνεταιρισμού.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Και Διοικητικό Συμούλιο και Γενική Συνέλευση σήμερα στα γραφεία της Super League.

Η ενημέρωση του συναιτερισμού για τις αποφάσεις που πάρθηκαν:

«Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League ενέκρινε ομόφωνα την τροποποίηση της Προκήρυξης των Αγώνων Κατάταξης (play off) αγωνιστικής περιόδου 2016-17, σε εκτέλεση απόφασης άμεσης ισχύος της UEFA.

To Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, αποφάσισε μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1)Αποφασίστηκε ομόφωνα όπως η συζήτηση επί των θεμάτων 1,2,3 της Ημερήσιας Διάταξης συνεχιστεί την Πέμπτη 23/3/2017.

2) Επικυρώθηκαν κατά πλειοψηφία προηγούμενες αποφάσεις του Δ.Σ. ώστε να επανέλθει η ΠΑΕ ΑΕΚ στην προ του υποβιβασμού της εμπορική αξία για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

3) Σε συνέχεια πρότασης του Εκπροσώπου της ΕΠΟ κ. Ζ. Βρύζα, επιτροπή της Super League θα συμμετάσχει στις διαβουλεύσεις με ΕΠΟ-FIFA-UEFA σχετικά με το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ και τη συμμετοχή της Super League στη Γ.Σ. και Ε.Ε. της ΕΠΟ.

4) Ομόφωνα εξουσιοδοτήθηκαν ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της Super League, όπως σε συνεργασία με την Price Waterhouse Coopers προβούν στην αναδιάρθρωση και τον εξορθολογισμό των δαπανών της Super League.

5) Εγκρίθηκε ομόφωνα ο Κανονισμός Μετακινήσεων Διαιτητών.

6) Αποφασίστηκε ομόφωνα η σύγκληση Γενικής Συνέλευσης σε ημερομηνία που θα καθοριστεί, για τροποποιήσεις άρθρων του Καταστατικού. 

7) Εγκρίθηκε ομόφωνα το αίτημα της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, προκειμένου το ΕΣΚΑΝ να διατηρεί τα δείγματα ελέγχων doping για χρονικό διάστημα που προβλέπεται από τους κανονισμούς της WADA».

karta antonis garden
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania