Στις 22/6 η Ετήσια ΓΣ της Α.Π. Σούδας

Α.Π. Σούδας | 17 Ιουνίου 2021, 22:08

Την προσεχή Τρίτη (22/06, 19:00) θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας στα γραφεία του συλλόγου.

Στη ΓΣ θα γίνει ο απολογισμός της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Σε περίπτωση μη απαρτίας η διαδικασία θα επαναληφθεί την επομένη (Τετάρτη 23/06, 19:00).

Το κάλεσμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας στα μέλη της:

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου “ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΟΥΔΑΣ – ΧΑΝΙΩΝ” με την υπ’ αριθμ. 91 απόφασή του, που ελήφθη την 1-6-2021 για διενέργεια Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των μελών του, σύμφωνα με το άρθρο 6 του Καταστατικού του, καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021 και ώρα 19:00, στα γραφεία του σωματείου, στο Δημοτικό Γήπεδο Σούδας.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

Θέμα 1ο: Απολογισμός διοικητικών πεπραγμένων χρήσεως έτους 2020-21, Οικονομικός Απολογισμός, ανάγνωση έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής, συζήτηση επ’ αυτών και ψηφοφορία έγκρισης του Οικονομικού Απολογισμού και των Διοικητικών Πεπραγμένων χρήσεως 2020-21 και απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη.

Θέμα 2ο: Προκήρυξη και διενέργεια αρχαιρεσιών προς ανάδειξη νέου Δ.Σ και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σε περίπτωση μη απαρτίας των μελών η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα στον ίδιο τόπο και χρόνο, με τα ίδια θέματα και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος: Τσουπάκης Μιχαήλ
Ο Γραμματέας: Τσεκούρας Αλέξανδρος»

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad