Στις 2 Αυγούστου η εκκίνηση Πανακρωτηριακού

Πανακρωτηριακός | 15 Ιουλίου 2021, 17:46

Ο Πανακρωτηριακός προγραμμάτισε για τη Δευτέρα 2 Αυγούστου την έναρξη της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν.

Το πρώτο ραντεβού ορίστηκε για τις 18:30 στα Καθιανά, ενώ τονίζεται ότι στόχοι της ομάδας είναι «η προώθηση, ενσωμάτωση και ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία, βασιζόμενη στην ομαδικότητα, την συνεργασία, τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και τον σεβασμό προς προπονητές, συμπαίκτες, διαιτητές και αντιπάλους και η δημιουργία ενός συνόλου που θα αποδίδει καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Δ.Σ του Πανακρωτηριακού Α.Ο. ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021, θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2021-22.

Το ραντεβού της νέας χρονιάς έχει οριστεί να γίνει στις 18:30 στο Δημοτικό γήπεδο Καθιανών, όπου θα πραγματοποιηθεί και η «πρώτη» προπόνηση της ομάδας μας.

Οι στόχοι της ομάδας μας είναι η προώθηση, ενσωμάτωση και ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία, βασιζόμενη στην ομαδικότητα, την συνεργασία, τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και τον σεβασμό προς προπονητές, συμπαίκτες, διαιτητές και αντιπάλους και η δημιουργία ενός συνόλου που θα αποδίδει καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

 Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν τα φιλικά παιχνίδια για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

 

Mikel Chania Delivery

Rabona ad