Στις 15/1 τα νεότερα για τον ΟΦΗ – Καθησυχαστική ανακοίνωση της ΠΑΕ

Football League | 29 Δεκεμβρίου 2017, 23:56

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση στον ΟΦΗ, η οποία μετατίθεται για τις 15 του Γενάρη. Η ΠΑΕ σε ανακοίνωση που δίνει στη δημοσιότητα μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

«Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θέλουν να ενημερώσουν τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια και διεργασίες για την συγκρότηση ενός δυνατού διοικητικού σχήματος, για το οποίο το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις».

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση από τον ΟΦΗ για τη ΓΣ που έγινε την Παρασκευή είναι η εξής:

«Μετατέθηκε για τις 15 Ιανουαρίου λόγω έλλειψης απαρτίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, για την οποία θα λάμβανε απόφαση αυτή η Γενική Συνέλευση, απαιτούνταν να ψηφίσουν τα 2/3 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, τα οποία δεν ήταν παρόντα στην διαδικασία.

Σε ότι αφορά την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, μετά τις παραιτήσεις μελών του σημερινού Δ.Σ., θέμα το οποίο δεν ήταν στην ημερήσια διάταξη της Γ.Σ., αλλά θα μπορούσε να συζητηθεί, απαιτείται το 100% των μετόχων, κάτι που επίσης δεν ήταν εφικτό να γίνει.

Πάνω σε αυτό, οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θέλουν να ενημερώσουν τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια και διεργασίες για την συγκρότηση ενός δυνατού διοικητικού σχήματος, για το οποίο το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις.

Για το θέμα αυτό, των διοικητικών εξελίξεων, οι μέτοχοι της ΠΑΕ, έχουν ήδη ενημερώσει την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές.

Η φωτογραφία είναι απο την Γ.Σ. των μετόχων που έγινε στο γήπεδο του ΟΦΗ».

 

 

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad