Στις 14 Σεπτεμβρίου η κλήρωση των πρωταθλημάτων – Στις 24/09 η σέντρα

Γενικά Θέματα - Τοπικό 31 Αυγούστου 2016, 23:12

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των  διοργανώσεων της ΕΠΣ Χανίων για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, που ξεκινάει το σαββατοκύριακο με τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής στο Κύπελλο.

Συγκεκριμένα με βάση την ανακοίνωση της ΕΠΣΧ η κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της θα αφορά την Α’, Β’, Γ’ Κατηγορία, το πρωτάθλημα Νέων, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Παίδων και τα πρωταθλήματα υποδομής (Προπαίδων, Τζούνιορ, Προτζούνιορ).

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν καταληκτήρια ημερομηνία τη 10η Σεπτεμβρίου, όποτε και θα ξεκαθαρίσει στην Α’ Κατηγορία το αν συμμετάσχει ο Άρης Βουκολιών ή τελικά πάρει τη θέση του η Α.Ε. Κυδωνίας.

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ

Η ΕΠΣΧ στην ανακοίνωσή της γνωστοποίησε και τις τιμές για τα παράβολα συμμετοχής στα πρωταθλήματα που διοργανώνει, με τις τιμές να μένουν ίδιες σε σχέση με πέρσι.

Αναλυτικά η επιστολή που στάλθηκε στα σωματεία, η οποία συνοδευόταν από τις δηλώσεις συμμετοχής και το συνυποσχετικό διαιτησίας:

Σας στέλνουμε δήλωση συμμετοχής καθώς και συνυποσχετικό Διαιτησίας/ Δήλωση σωματείου το οποίο πρέπει να επικυρωθεί νόμιμα για το γνήσιο της υπογραφής του υπογράφοντος εκπροσώπου, για τα πρωταθλήματα Α’ , Β’, Γ’ τοπικής κατηγορίας, Νέων, Παίδων, Προπαίδων, Τζούνιορ, Προτζούνιορ.

Οι δηλώσεις πρέπει να συμπληρωθούν και να προσκομιστούν στα γραφεία της Ενώσεως μέχρι την 14.00 ώρα της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου 2016 μέσω του ορισθέντος αντικλήτου και μόνο.

Η ημερομηνία της κλήρωσης όλων των ανωτέρω πρωταθλημάτων ορίζεται για την Τετάρτη 14-9-2016. Για την ώρα και τον τόπο διεξαγωγής της κλήρωσης θα ενημερωθείτε έγκαιρα. Η ημερομηνία έναρξης των αγώνων ορίζεται για το Σάββατο 24-9-2016.

Η ετήσια συνδρομή καθώς και το παράβολο συμμετοχής ορίστηκε με απόφαση του Δ.Σ. της Ενώσεως για την Α’ κατηγορία στα εκατό πενήντα ευρώ [150,00], για την Β’ κατηγορία στα εκατό είκοσι ευρώ [120,00], για την Γ’ κατηγορία στα εκατό ευρώ [100,00].

Για το πρωτάθλημα Νέων (γενν. 2001-2002) η ετήσια συνδρομή και το παράβολο ορίζεται στα εκατό ευρώ [100,00]. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στην κατηγορία αυτή, ομάδα η οποία δηλώνει συμμετοχή και δηλώσει αποχώρηση πριν την έναρξή του ή δεν κατέρχεται να αγωνισθεί σε τρεις [3] αγώνες [όχι συνεχόμενους] θα αποκλείεται από τους περαιτέρω αγώνες και θα της επιβάλλεται χρηματική ποινή χιλίων ευρώ [1.000,00].

Η ετήσια συνδρομή καθώς και το παράβολο για το Κύπελλο και πρωτάθλημα Παίδων (γενν. 2003-2004) ορίζεται στα εκατό ευρώ [100,00]. Στα πρωταθλήματα Προπαίδων [γενν. 2005-2006] – Τζούνιορ [γενν. 2007-2008] – Προτζούνιορ [ γενν. 2009-2010], δεν απαιτείται παράβολο συμμετοχής.

Επίσης σας κάνουμε γνωστό ότι ομάδα η οποία δηλώνει συμμετοχή στα πρωταθλήματα Παίδων, Προπαίδων, Τζούνιορ, Προτζούνιορ και δηλώσει αποχώρηση πριν την έναρξη τους ή δεν κατέρχεται να αγωνισθεί σε τρεις [3] αγώνες των ανωτέρω πρωταθλημάτων [όχι συνεχόμενους] θα αποκλείεται από τους περαιτέρω αγώνες και θα της επιβάλλεται χρηματική ποινή πεντακοσίων ευρώ [500,00].

Σημειώνουμε ότι μαζί με τη δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητο να προσκομίσετε το παραχωρητήριο του γηπέδου στο οποίο θα αγωνίζεστε.

Επίσης, σας εφιστούμε την προσοχή ότι τα όποια συμφωνητικά συνάπτονται με προπονητές όλων των κατηγοριών [Α’, Β’, Γ’, κατηγορίας, Παίδων, Προπαίδων, Τζούνιορ, Προτζούνιορ] πρέπει να κατατίθενται στην αρμόδια ΔΟΥ, και άμεσα να κοινοποιούνται στην Ε. Π. Σ. Χανίων, διότι δεν θα γίνονται δεκτά ετεροχρονισμένα.

Τέλος παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσετε τη σύνθεση του Δ. Σ. του σωματείου σας, πότε εξελέγη, τη διάρκεια της θητείας του βάσει του καταστατικού σας, καθώς και τον αντίκλητο ο οποίος θα λαμβάνει την αλληλογραφία [πλήρη στοιχεία – διεύθυνση – τηλέφωνο –fax –e mail ] για την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής μεταξύ μας, συνεργασίας.

Βέβαιοι ότι θα τηρηθούν πιστά οι προαναφερόμενες προθεσμίες σας στέλνουμε τις ευχές μας για καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

 

 

karta antonis garden

Rabona ad