Στις 11.000 ευρώ η εγγυητική – «Δεν υπάρχει κίνδυνος για Αρη» τονίζεται από την ΠΑΕ

Χανιά | 27 Μαρτίου 2017, 18:16

Στο ύψος των 11.000 ευρώ ανέρχεται η εγγυητική που κατέπεσε και η οποία δεν έχει μπορέσει να καλυφθεί (ακόμη) για λογαριασμό της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά. Σε ό,τι αφορά την οφειλή, αυτή ανέρχεται στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 55.000 ευρώ προς... αεροπορική εταιρία.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μια εταιρία τσάρτερ του κ. Χρυσού, για κάποια αεροπλάνα που ναύλωσε δηλαδή την περασμένη αγωνιστική σεζόν η ομάδα του Α.Ο. Χανιά χωρίς να γίνει η πληρωμή. Αυτός είναι και ο λόγος που κατέπεσε η εγγυητική, αλλά και που σε νεότερη εξέλιξη έχει οδηγήσει στην ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αφού δεν ξανακαλύφθηκε η εγγυητική των 11.000 ευρώ.

Τώρα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά δεν θα προχωρήσει άμεσα σε κάποια ενέργεια. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, το θέμα μεταφέρεται στην αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή της Φούτμπολ Λιγκ η οποία είναι αυτή που θα αποφασίσει για τα περαιτέρω, για το αν δηλαδή θα υπάρξουν κυρώσεις προς την ομάδα. Σε πρώτη φάση, όπως τονίζεται από τη διοίκηση, δεν υπάρχει κίνδυνος να μην οριστεί το ματς με τον Αρη, κάτι που αναμένεται ούτως ή άλλως να επιβεβαιωθεί πολύ σύντομα αφού μέσα στις επόμενες ώρες θα ακολουθήσει ο ορισμός των διαιτητών για τα ματς της 24ης αγωνιστικής.

Σύμφωνα επίσης με τη διοίκηση του ΑΟΧ, η εγγυητική δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή τη στιγμή να καλυφθεί διότι διατέθηκαν 18.000 ευρώ για προσφυγές (13.000 ευρώ) και σε ένα πρόστιμο προς την ΕΠΟ, ύψους 5.000 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση στον ΑΟΧ είναι πολύ κρίσιμη και παρουσιάζει ενδιαφέρον πώς θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες.   

Estrella
/psiloritischania