Στηρίζει Ζαγοράκη η ΕΠΣ Ηρακλείου

ΕΠΣΗ | 12 Μαρ 2021, 12:51

Η ΕΠΣ Ηρακλείου χαιρετίζει την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ ομόφωνα αποφάσισε να προτείνει τον εμβληματικό αρχηγό της Εθνικής στο έπος του 2004 για πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Στην επιστολή της προς την ΕΠΟ αναφέρονται τα εξής:

ΠΡΟΣ: ΕΠΟ

            Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Γραμμένο

            Εκτελεστική Επιτροπή

            Εκλογική Επιτροπή

H Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου με διπλή και ιδιαίτερη χαρά, χαιρετίζει την οικουμενική λύση για πρόεδρο και διοίκηση κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ.

Είναι διπλή η χαρά μας, αφού είναι γνωστό άλλωστε ότι η Ένωσή μας εδώ και χρόνια πρωτοστατεί σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα της ενότητας – συμπόρευσης και συνεργασίας για ένα πρόεδρο και μια διοίκηση επίσης κοινής αποδοχής που θα βοηθήσουν, όσο δύσκολο και εάν είναι, το ελληνικό ποδόσφαιρο να ξεφύγει από αυτό το τοξικό περιβάλλον και από αυτή την χρόνια ποδοσφαιρική παρακμή.

Να τονίσουμε ότι ακόμα μεγαλύτερη είναι η χαρά μας, που μια σπουδαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα, ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Ομάδας του EURO 2004, μπαίνει μπροστάρης αυτής της συμβολικής – ενωτικής αλλά και ουσιαστικής προσπάθειας για την πρόοδο του αθλήματος που όλοι αγαπάμε και υπηρετούμε.

Η Ε.Ε της Ε.Π.Σ Ηρακλείου ομόφωνα αποφάσισε την Πέμπτη 11 Μαρτίου σε έκτακτη συνεδρίαση και με βάση το δικαίωμα που μας δίνει το καταστατικό της ΕΠΟ (παράρτημα Γ – άρθρο 9, εδάφ. 2) να προτείνει τον Θοδωρή Ζαγοράκη για πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις εκλογές της 27ης Μαρτίου 2021.

 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad