Στηρίζει Βαρουχάκη και Στυλιανακάκη ο Γρανίτης

Γρανίτης | 22 Νοεμβρίου 2022, 22:42

Ο Κώστας Βαρουχάκης και ο Γεράσιμος Στυλιανακάκης θα προσπαθήσουν να γράψουν ιστορία και να σπάσουν το παγκόσμιο ρεκόρ (161χλμ) ώθησης με αμαξίδιο σε ένα 24ωρο, με την οικογένεια του Γρανίτη να στέκεται στο πλευρό τους.

Oinolatris

Ο Κώστας Βαρουχάκης θα προσπαθήσει να σπάσει το ρεκόρ των 161Χλμ σε 24 ώρες σπρώχνοντας αναπηρικό καρότσι και να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness. Παρέα με τον κολλητό του, Γεράσιμο, παλεύουν για το ΕΕΕΕΚ Κισάμου και για τα ίσα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία.

Η υπερπροσπάθεια τους αρχίζει την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 11:00 και ολοκληρώνεται το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 11:00, παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία. Η προσπάθειά τους θα λάβει χώρα σε κυκλική διαδρομή στην Παραλία Γηπέδου στην Κίσαμο, ενώ παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου το πρωί στον Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης πριν την παραλία.

Το εγχείρημα στηρίζει και ο Γρανίτης μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε:

«Το ΔΣ, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές της Ακαδημίας και την Α’ ομάδα του Γρανίτη, εύχονται να πετύχουν και αυτό τον στόχο που έχουν θέσει ο Κώστας Βαρουχάκης με τον Γεράσιμο Στυλιανακάκη στις 2-3 Δεκεμβρίου.

Κώστα και Γεράσιμε τα ρεκόρ θέλησης, δύναμης και ανθρωπιάς τα έχετε ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό. Ώρα να ξεπεράσετε και το ρεκόρ GUINNESS. Καλή τύχη παιδιά!!! Ο Γρανίτης είναι μαζί σας!»

Estrella
10 years theatro
Digital Print Shop
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania

Rabona ad