Στηρίζει ομόφωνα Ζαγοράκη η ΕΠΣΗ

ΕΠΣΗ | 25 Μαρ 2021, 20:43

Τζώρτζογλου και Κουτεντάκης θα εκπροσωπήσουν την ΕΠΣ Ηρακλείου το προσεχές Σάββατο στις εκλογές της ΕΠΟ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης με αποκλειστικό θέμα τις εκλογές στην ΕΠΟ. Η (ομόφωνη) απόφαση που πάρθηκε ήταν η στήριξη της υποψηφιότητας του Θοδωρή Ζαγοράκη. Το δελτίο τύπου της ΕΠΣΗ αναφέρει σχετικά:

«Με αποκλειστικό θέμα τις εκλογές της ΕΠΟ, που έχουν οριστεί να διεξαχθούν με ηλεκτρονικό τρόπο το προσεχές Σάββατο 27 Μαρτίου, συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ.

Το λόγο κατ’ αρχήν πήρε ο πρόεδρος κ. Νίκος Τζώρτζογλου ενημερώνοντας για τις υποψηφιότητες και τις διαδικασίες που θα τηρηθούν στην εκλογική διαδικασία. Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη, εκφράζοντας τις απόψεις τους σχετικά με τις επικείμενες αρχαιρεσίες.

Η ΕΠΣΗ ομόφωνα επιβεβαίωσε τη στήριξή της στον Θοδωρή Ζαγοράκη, όπως τον είχε προτείνει ως πρόεδρο κοινής αποδοχής από το 2012 και το έκανε και πρόσφατα, προτείνοντάς τον για την προεδρία της Ομοσπονδίας μόλις ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά του.

Επίσης αποφασίστηκε να στηριχθεί η διοίκηση που θα αναδειχθεί υπό την προεδρία του Θοδωρή Ζαγοράκη δίνοντας πίστωση χρόνου.

Οι αποφάσεις που πάρθηκαν από την Εκτελεστική Επιτροπή ήταν ομόφωνες και εξουσιοδοτήθηκε σχετικά ο πρόεδρος κ. Τζώρτζογλου, που μαζί με τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη θα εκπροσωπήσουν το Σάββατο την ΕΠΣΗ στις διαδικασίες και τις ψηφοφορίες που θα γίνουν.»

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad