Στήριξη σε Μπαξεβάνο – «Ας αναλάβουν κάποιοι άλλοι τις ευθύνες τους…»

Χανιά | 13 Φεβρουαρίου 2017, 23:59

Ο… κύβος ερρίφθη! Ο ισχυρός άνδρας του Κισσαμικού Αντώνης Ροκάκης και οι συνεργάτες του εξέφρασαν την πλήρη στήριξή τους στον  Σπύρο Μπαξεβάνο, πετώντας ουσιαστικά το… μπαλάκι στους παίκτες, ώστε να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν για την πορεία της ομάδας.

Ουσιαστικά πριν την επιστροφή του προέδρου της ομάδας στα Χανιά είχαν δοθεί οι… κατευθύνσεις για την επόμενη ημέρα μετά την πιο βαριά ήττα επί των ημερών της διοίκησης Ροκάκη σε αγώνα πρωταθλήματος. Πλήρης στήριξη στον 46χρονο προπονητή, που βγαίνει πιο δυνατός μετά από αυτή την εξέλιξη για να συνεχίσει το έργο του και την πορεία του στην ομάδα, στην οποία αποτελεί και ο ίδιος σημείο αναφοράς, βαδίζοντας στον 4ο χρόνο της παρουσίας του στο Καστέλι.

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού:

Ο Πρόεδρος και σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ Κισσαμικός εκφράζουν την ΑΠΟΛΥΤΗ στήριξή τους στον προπονητή της ομάδας μας Σπύρο Μπαξεβάνο, με τον οποίο θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε σε αυτό το όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Είναι τιμή μας ένας άνθρωπος με το ήθος, την προσωπικότητα και τις γνώσεις του Σπύρου Μπαξεβάνου να βρίσκεται στο “τιμόνι” της ομάδας μας και ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι έχει τη στήριξή μας ώστε να συνεχίσει απερίσπαστος το έργο του. Καιρός να αναλάβουν κάποιοι άλλοι τις ευθύνες που τους αναλογούν… 

 

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad