Στήριξε τον 2ο Μαραθώνιο Κρήτης

Πλατανιάς | 10 Απριλίου 2017, 18:24

Ο Πλατανιάς στήριξε τον 2ο Μαραθώνιο Κρήτης που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στα Χανιά. Τρεις ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών ευχόμενοι καλή επιτυχία στους δρομείς.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η σχετική ενημέρωση της Χανιώτικης ΠΑΕ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων έδωσε το παρών στον 2ο Μαραθώνιο Κρήτης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Απριλίου στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων.

Χιλιάδες δρομείς, όχι μόνο από την Κρήτη, αλλά από όλη την Ελλάδα, πήραν μέρος στον 2ο Μαραθώνιο Κρήτης που ανανέωσε ήδη το ραντεβού του και για του χρόνου.

Οι παίκτες της ομάδας μας, Κώστας Μενδρινός, Ρενάτο Ζίκο και Δημήτρης Κασωτάκης ήταν εκεί και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους δρομείς, ενώ τόνισαν ότι και η φετινή μαζική συμμέτοχη, απέδειξε ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση τείνει να γίνει θεσμός και εκτός από την κοινωνική της διάσταση θα αποτελέσει προορισμό στο πλαίσιο του αθλητικού τουρισμού.

Ο 2ος Μαραθώνιος Κρήτης, διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χανίων σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή και ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη.

Εκτός από τον Μαραθώνιο Δρόμο και τη Μαραθώνια Συμμετοχική Ποδηλατοδρομία, περιλάμβανε επίσης: Αγώνα Δρόμου 10χλμ. και 5 Χλμ και Αγώνα Δρόμου 2,5 χλμ.

Οι διαδρομές των αγώνων είχαν εκκίνηση και τερματισμό στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου έμπροσθεν της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων.

Μεταξύ άλλων, τιμητικές βραβεύσεις στους νικητές κάθε κατηγορίας πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΕΤΑΝΑΠ -Μεγάλος Χορηγός του Μαραθωνίου Κρήτης και χορηγός της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων- κ. Μανώλης Αποστολάκης.

platanias marathonios 2

Estrella