Στην β’ φάση των προκρίσεων για την προεθνική ομάδα αθλητές του ΝΟΧ

Κανόε-Καγιάκ | 22 Απριλίου 2016, 21:28

Με δώδεκα αθλητές στην β’ φάση προκρίσεων για την συγκρότηση της εθνικής ομάδας Κανόε Καγιάκ Σπριντ και με τρεις ακόμη που θα αγωνιστούν στο πρόγραμμα "ελέγχου νέων αθλητών" συμμετέχει σήμερα ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Ειδικότερα, στις προκρίσεις θα αγωνιστούν οι αθλητές και οι αθλήτριες που τα έχουν καταφέρει μετά την α’ φάση των αγώνων που είχαν διεξαχθεί στις 20 του περασμένου Φλεβάρη, με τους αθλητές να είναι οι εξής: Μελεμενής Τ., Αντωνίου Γ., Βαρβαντάκης Δ., Κουριδάκης Γ., Κουτσοποδιώτης Γ., Πολυχρονάκης Λ., Ποντικάκης Κ., Τζανακόπουλος Γ., Τσουπάκης Χ. (έφηβοι), Παπασταματάκη Ε, (νεανίδα), Σαράντου Κ. και Κέκελου Α. (γυναίκες). Όλοι τους θα αγωνιστούν στο αγώνισμα Κ1 σε αποστάσεις για τους Άνδρες στα 200 και 1.000μ. και για τις γυναίκες στα 200 και 500μ..

Ο “ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ”

Επίσης, στους αγώνες στον Σχοινιά αγωνίζονται σήμερα Σάββατο και άλλοι τρεις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου που πρόκειται για τους Σηφάκη Γ., Μελεμενή Μ. και Αντωνίου Μ., για το πρόγραμμα “ελέγχου νέων αθλητών”, όπου και θα αξιολογηθεί η εξέλιξή τους.

Συνοδοί της αποστολής είναι ο βοηθός εφόρου Νίκος Κουριδάκης και ο κ. Κουτσοποδιώτης και οι προπονητές Μανώλης Αγγελάκης και Δημήτρης Καραγιαννίδης.

ΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΝΑ

Μετά τους αγώνες στον Σχοινιά, επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για το Τμήμα Κανόε Καγιάκ του ΝΟΧ είναι στις 14 και 15 Μαΐου στους “Κορίσσιους” Διασυλλογικούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στη λίμνη Κουρνά.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Τέλος, οι εγγραφές για παιδιά από 8 ετών και άνω στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ συνεχίζονται. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 15:30 – 17:30. Υπεύθυνοι προπονητές είναι οι Μανώλης Αγγελάκης και Δημήτρης Καραγιαννίδης.

ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΝ ΑΝΕΚ LINES

Να σημειωθεί ότι και το 2016 αρωγός του Τμήματος Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων παραμένει η Ναυτιλιακή Εταιρεία ANEK LINES. Εκ μέρους του Τμήματος, θερμές ευχαριστίες για την πολυετή στήριξη.

JoyMachine

Rabona ad