Στην τελική ευθεία για Ξάνθη

Πλατανιάς | 27 Μαρτίου 2016, 22:24

Στην τελική ευθεία θα βρεθεί από τη Δευτέρα το πρωί η προετοιμασία στον Πλατανιά για το καθοριστικό παιχνίδι με την Ξάνθη. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται η επιστροφή των διεθνών, Σελίν και Κουλιμπαλί, ενώ αγωνία υπάρχει σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό του Κώστα Μενδρινού.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία νε ξεκουραστούν την Κυριακή μετά το ρεπό που τους χορηγήθηκε από τον προπονητή τους, Γιώργο Παράσχο.

Από εκεί και πέρα, απομένει να φανεί σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Μενδρινός που είναι ο μοναδικός παίκτης με προβλήματα τραυματισμού αυτή τη στιγμή. Επίσης, Σελίν και Κουλιμπαλί παίζουν τη Δευτέρα με τις εθνικές ομάδες της Ουκρανίας και του Μάλι αντίστοιχα απέναντι σε Ουαλία και Ισημερινή Γουινέα και αυτό που θέλει ο Παράσχος είναι οι δύο παίκτες του να επιστρέψουν πίσω υγιείς και να υπολογίζονται έτσι για τον αγώνα της επόμενης Κυριακής.

Φυσικά, το κλίμα στον Πλατανιά είναι πολύ καλό μετά τα δύο συνεχόμενα “διπλά” σε Βέροια και Λιβαδειά και σε συνάρτηση με την ποινή της αφαίρεσης των 4 βαθμών στον ΠΑΟΚ. Ο Πλατανιάς, αυτό που θα επιδιώξει, είναι να μπορέσει να πετύχει το καλύτερο δυνατό στα δικά του τρία παιχνίδια και εν αρχή κόντρα στην Ξάνθη έτσι ώστε να τερματίσει -καταρχήν- 6ος.

Estrella