Στην τελική ευθεία για τον “5ο Δρόμο Μουσούρων”

Σπορ 6 Σεπτεμβρίου 2023, 23:13

Την επόμενη Κυριακή (17 Σεπτεμβρίου) θα διεξαχθούν οι αγώνες δρόμου για κάθε ηλικία με την επωνυμία "5ος Δρόμος Μουσούρων".

KTEO Κρήτης

Ουσιαστικά πρόκειται για τρεις αγώνες 21, 10 και 4 χιλιομέτρων. Λίγες ημέρες νωρίτερα, την προσεχή Δευτέρα (11/09, 18:30), θα πραγματοποιηθεί -στο πλαίσιο του “5ου Αγώνα Δρόμου Μουσούρων” ημερίδα με θέμα “Αυτοάνοσα Νοσήματα”, στο Ίδρυμα “Ιουλιανός Τσιράκης” στον Σκινέ.

Το δελτίο τύπου του Δήμου Πλατανιά αναφέρει σχετικά:

«Ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χανίων (ΣΔΥΧ) και τους Πολιτιστικούς και αθλητικούς Συλλόγους της περιοχής της Δημοτικής Ενότητας Μουσούρων, διοργανώνουν για 5η χρονιά τον Αγώνα Δρόμου, με την επωνυμία “5ος Δρόμος Μουσούρων”.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης αυτής, ο Δήμος θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30, Ημερίδα με θέμα “Αυτοάνοσα Νοσήματα”, στο Ίδρυμα “Ιουλιανός Τσιράκης” στο Σκινέ. Στην παραπάνω δράση θα παραστούν εξαιρετικοί επιστήμονες, οι οποίοι με ομιλίες και διάλογο θα αναφερθούν αναλυτικά στο αντικείμενο της ειδικότητας τους.

Ομιλητές θα είναι οι:
➺ Γεώργιος Γεωργακάκης (Νευρολόγος)
➺ Μάντακα Αικατερίνη (Γαστρεντερολόγος)
➺ Ελευθερία Λαγουβάρδου (Φυσικοθεραπεύτρια)

Την επόμενη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου θα λάβουν χώρα οι αγώνες δρόμου για κάθε ηλικία με την επωνυμία “5ος Δρόμος Μουσούρων”.

Οι διαδρομές οι οποίες έχουν προσδιορισθεί, διασχίζουν μεγάλο αριθμό Τοπικών Κοινοτήτων και συγχρόνως είναι ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.

Τη διοργάνωση στηρίζουν όλα τα Τοπικά Συμβούλια και οι Σύλλογοι της περιοχής. Πιο συγκεκριμένα οι διαδρομές που θα διεξαχθεί ο αγώνας είναι οι παρακάτω:

1ος αγώνας, 21 χιλιόμετρα: Ώρα εκκίνησης 08:30 πμ, από τη γέφυρα του Φουρνέ, η διαδρομή είναι ΦΟΥΡΝΕΣ – ΣΚΙΝΕΣ – ΑΛΙΚΙΑΝΟΣ – ΒΑΤΟΛΑΚΟΣ – ΚΟΥΦΟΣ – ΑΛΙΚΙΑΝΟΣ – ΦΟΥΡΝΕ – ΜΕΣΚΛΑ (τερματισμός)

2ος αγώνας, 10 χιλιόμετρα: Ώρα εκκίνησης 10:00 πμ, από την Πλατεία Σκινέ. Η διαδρομή είναι ΣΚΙΝΕΣ – ΑΛΙΚΙΑΝΟΣ – ΦΟΥΡΝΕΣ – ΜΕΣΚΛΑ (τερματισμός).

3ος αγώνας, 4 χιλιόμετρα: Ώρα εκκίνησης 10:15 πμ, από τη Γέφυρα Φουρνέ, η διαδρομή είναι ΦΟΥΡΝΕ – ΜΕΣΚΛΑ (τερματισμός)»

manolikakis
Synagogi
Orionas Handball

Rabona ad