Στην τελική ευθεία για τα 3×3

Μπάσκετ 23 Μαΐου 2016, 17:18

Λιγότερο από 3 εβδομάδες, απομένουν, για την έναρξη των τουρνουά 3Χ3, τα οποία εφέτος, συνδιοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και οι Δήμοι Ηρακλείου Κρήτης - ΔΟΠΑΦΜΑΗ, Γαλατσίου και Χανίων.

 

«Είναι πολύ σημαντικό για μας στον Σύνδεσμο, να βλέπουμε κάθε χρόνο, όλο και περισσότερα παιδιά στα 3×3. Επίσης, μας ευχαριστεί το γεγονός, ότι νέοι Δήμοι, εκφράζουν το ενδιαφέρον τους, για τη διεξαγωγή τουρνουά στην πόλη τους. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε, έχουμε δύο νέες πόλεις στο εφετινό καλεντάρι. Αυτές είναι τα Χανιά και το Γαλάτσι. Στο Ηράκλειο Κρήτης, μπορούμε να πούμε ότι τα 3×3, έχουν γίνει θεσμός. Καλούμε όλους τους φίλους του μπάσκετ και όχι μόνο, να έρθουν, να παίξουν μαζί μας αλλά και να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος μέσα από τα σεμινάρια που θα γίνουν κατά τη διάρκεια των τουρνουά», δήλωσε ο Α’ αντιπρόεδρος του ΠΣΑΚ Μανώλης Παπαμακάριος.

Στα εφετινά τουρνουά, που θα γίνουν στο Ηράκλειο Κρήτης (11 & 12 Ιουνίου – Παγκρήτιο Στάδιο), το Γαλάτσι (25 & 26 Ιουνίου – περιβάλλων χώρος Ολυμπιακού γυμναστηρίου) και τα Χανιά (2 & 3 Ιουλίου – Οδός Ανδρέα Παπανδρέου μεταξύ κήπου και γηπέδου), όσοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν ένα μεγάλο δώρο, σε ανθρώπους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html), για να δηλώσετε δωρεάν συμμετοχή.

zgas

Rabona ad