Στην τελική ευθεία για Κισσαμικό στον ΟΦΗ

Χανιά | 28 Οκτωβρίου 2016, 18:12

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία στον ΟΦΗ για τον αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο τον Κισσαμικό. Το θετικό για τον Νίκο Νιόπλια είναι ότι την Παρασκευή προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς ο Γιάννης Δερμιτζάκης, ο οποίος δείχνει ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Από την άλλη και σύμφωνα με την ενημέρωση από πλευράς ΟΦΗ, ατομικό πρόγραμμα (τρέξιμο) σε αυξημένους ρυθμούς και θεραπεία συνέχισαν οι Κοιλιάρας (δικέφαλος) και Κομεσίδης (προσαγωγός), με τους δυο ποδοσφαιριστές ν’ αναμένεται να επιχειρήσουν το Σάββατο (29/10) να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα και αναλόγως θα αποφασιστεί αν θα έρθουν στα Χανιά. Το Σάββατο (29/10) επίσης και μετά το τέλος της προπόνησης είναι προγραμματισμένο να τελεστεί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αγιασμός, με αφορμή την έναρξη της Φούτμπολ Λιγκ.

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΝΟΙ ΣΤΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Κατά τ’ άλλα, όπως κάνει γνωστό η ΠΑΕ ΟΦΗ τον χειμώνα θα φιλοξενήσει στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, Εθνικές ομάδες υποδομής της Δανίας, αλλά και τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ είναι η εξής:

Το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αυτό το «κόσμημα» που διαθέτει ο ΟΦΗ, αποτελεί πόλο έλξης για ομάδες της Ευρώπης, οι οποίες σκέφτονται να επισκεφθούν την Κρήτη, για την χειμερινή τους προετοιμασία.

Μετά την «πόρτα» που άνοιξε ο ΟΦΗ με την Στουγκάρδη, με τους ανθρώπους της οποίας είναι σε ανοιχτή γραμμή, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας, ήρθε σε επικοινωνία με τον ΟΦΗ, προκειμένου να φιλοξενήσει το χειμώνα, Εθνικές ομάδες υποδομής της Δανίας, αλλά και τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας.

Μάλιστα την Παρασκευή (28/10), ο επικεφαλής της Δανέζικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για τις ομάδες Κ-16 και Κ-18 της Δανίας Karsten Stiig Nielsen με τους κ.κ. Δημήτρη Σετάκη και Κώστα Τσουβαλά, απο την εταιρεία Football events management, είχαν συνάντηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ για το θέμα αυτό, με τον Γενικό διευθυντή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Δημήτρη Αποστολάκη, τον Κώστα Ζερβάκη εκ μέρους της διοίκησης του ΟΦΗ, τον προπονητή της Κ-19 του ΟΦΗ Βασίλη Πλεσίτη και τον τεχνικό διευθυντή Σταύρο Λαμπράκη.

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν σε όλο το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, είδαν τα γήπεδα και τους αποδυτηριακούς χώρους και εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την κατάσταση που βρίσκεται. Αργότερα, επισκέφθηκαν και το Γεντί Κουλέ.

Το ενδιαφέρον τους εστιάζεται για την χρήση του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου για 7-10 μέρες, στα μέσα του Ιανουαρίου, προκειμένου να κάνουν χειμερινή προετοιμασία οι εθνικές ομάδες Κ16 και Κ18 της Δανίας, αλλά και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας.

«Εχουμε ένα αθλητικό κόσμημα το οποίο η σημερινή διοίκηση του ΟΦΗ, έχει κάνει τα πάντα, για να το έχει στην κατάσταση που πρέπει να βρίσκεται.

Με το αθλητικό κέντρο που έχουμε, τον καιρό και τις τουριστικές υποδομές που διαθέτει η Κρήτη, μπορούμε να φιλοξενήσουμε ομάδες υψηλού επιπέδου.

Ηδη έχουμε κάνει μια συζήτηση με την Στουτγκάρδη και τώρα με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας και θα συνεχίσουμε.

Οι επισκέπτες έμειναν πολύ ικανοποιημένοι απο αυτό που είδαν» ανέφερε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ο Γενικός διευθυντής Δημήτρης Αποστολάκης. 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards