Στην “πρώτη” του Ολυμπιακού Β ο Νίκολιτς

Χανιά | 3 Αυγούστου 2021, 17:51

Στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού Β, την τεχνική καθοδήγηση του οποίου θα έχει ο Αριέλ Ιμπαγάσα έδωσε το παρών ο Νεμάνια Νίκολιτς.

/Bella Pizza

Οπως γράφει σε σχετικό του άρθρο στην ιστοσελίδα του sport-fm.gr ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος, η έναρξη της προετοιμασίας για την ομάδα Β του Ολυμπιακού ξεκίνησε τη Δευτέρα (2/8) στο γήπεδο του Φωστήρα στον Ταύρο, με τον Νίκολιτς να είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών.

Στο άρθρο δεν γίνεται σχετική αναφορά για τον Καμαρά, ποδοσφαιριστής που όπως και ο Νίκολιτς αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο στα Χανιά ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Σε κάθε περίπτωση κι από τη στιγμή που τουλάχιστον ο Νίκολιτς ξεκίνησε προετοιμασία με τον Ολυμπιακό Β φαίνεται ότι θα μπορούσε ν’ αγωνιστεί εκεί τη νέα περίοδο, χωρίς ν’ αποκλείεται κάτι διαφορετικό στην πορεία του χρόνου. Ουσιαστικά δηλαδή μέσα στον Αύγουστο θα προκύψουν οι οριστικές αποφάσεις με δεδομένο ότι τόσο ο Νίκολιτς όσο και ο Καμαρά εφόσον συνεχίσουν στα Χανιά δεν θα καταλαμβάνουν θέσεις ποδοσφαιριστών που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην επάνδρωση του δυναμικού της ομάδας μετά το γεγονός της μη αδειοδότησης.

Για το θέμα των δύο νεαρών “ερυθρολεύκων” έχουμε γράψει εδώ και καιρό στο athlitiko.

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad