Στην “λίστα” του Ερμή και οι Κόλτζος, Σκύβαλος!

Γ' Εθνική 22 Δεκεμβρίου 2017, 14:44

Τον αντικαταστάτη του Μανώλη Πατεμτζή στην τεχνική ηγεσία αναζητάει ο Ερμής Ζωνιανών μετά το "διαζύγιο" με τον πολύπειρο προπονητή.

Σύμφωνα με την “Κρητική Επιθεώρηση” οι ιθύνοντες της ομάδας εξετάζουν πάρα πολλές περιπτώσεις και ανάμεσα στα ονόματα που έχουν στη λίστα τους είναι και αυτό του προπονητή του Άρη Σούδας, Γιώργο Κόλτζου, που βρέθηκε πολύ κοντά σε συμφωνία με την Επισκοπή πριν από μερικούς μήνες, αλλά και του προπονητή της Κ20 του Πλατανιά Μανόλη Σκύβαλου.

Βέβαια αυτά δεν είναι τα μόνα ονόματα που “συνδέονται” με το χανιώτικο ποδόσφαιρο, αφού στη λίστα υπάρχουν και αυτά των παλιών γνώριμών μας Μύρωνα Σηφάκη, Αντώνη Δρακόπουλου, Δημήτρη Σκούνα και Χρήστου Βασιλείου.

Συγκεκριμένα με βάση όσα αναφέρει η ρεθυμνιώτικη εφημερίδα από τον Ερμή εξετάζονται οι περιπτώσεις των Σηφάκη (πρώην ΑΟΧ, ΙΝΚΑ), Σκύβαλου (Κ20 Πλατανιά), Καλοπήτα, Βαμβακούλα, Δρακόπουλου (πρώην ΑΟΧ), Μεϊμάρογλου, Κόλτζου (Άρη Σούδας), Κούρτογλου, Νόλη, Σκούνα (πρώην ΑΕ Χανίων), Πετρά, Βολωνάκη, Αντ. Αποστολάκη και Χρ. Βασιλείου (πρώην Πλατανιά). Η περίπτωση που σίγουρα δεν “προχωράει” είναι αυτή του Βασίλη Κρασανάκη που όπως αναφέρει η “Κ.Ε.” δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την Κ19 του ΟΦΗ.

Πάντα με βάση το ρεπορτάζ της εφημερίδας σε πιο προχωρημένο επίπεδο είναι οι περιπτώσεις των Ηλία Καλοπήτα, Γιώργου Κόλτζου και Αλέξανδρου Κούρτογλου.

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad