Στην προετοιμασία της Εθνικής δύο παιδιά του ΟΦΗ

Βόλεϊ 30 Ιουνίου 2024, 19:42

Στην προετοιμασία της Εθνικής Κ16 -εν όψει του Βαλκανικού πρωταθλήματος- λαμβάνουν μέρος δύο παιδιά του ΟΦΗ, ο Γιάννης Γωνιωτάκης και ο Κωνσταντίνος Λαγκουβάρδος.

Kritiko Ergastiri

Η προετοιμασία θα διεξαχθεί στην Καρδίτσα (Μουζάκι) από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου και αφορά το Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο ίδιο μέρος (18-20/07/2024).

Το δελτίο τύπου του τμήματος βόλεϊ του ΟΦΗ αναφέρει σχετικά:

Στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδος βόλεϊ U16 Men, που θα γίνει στο Μουζάκι 2-7 Ιουλίου, κλήθηκαν δυο ταλαντούχοι αθλητές του ΟΦΗ. Ο 14χρονος ακραίος του ΟΦΗ Γιάννης Γωνιωτάκης (γενν. 2010) και ο 14χρονος διαγώνιος Κωνσταντίνος Λαγκουβάρδος (γενν. 2010).

Οι δυο αθλητές του ΟΦΗ, θα δώσουν την μάχη τους, ώστε να βρίσκονται στην τελική αποστολή της Εθνικής ομάδας, για τους αγώνες του Βαλκανικού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν στο Μουζάκι στις 18-20/7/2024.

Να σημειωθεί, ότι, οι αθλήτριες του ΟΦΗ Εύη Πρινιωτάκη και Εμμανουέλα Πιτσούλη μετέχουν αυτές τις μέρες στην προετοιμασία της Εθνικής Κορασίδων (U18), για το Ευρωβόλεϊ κοριτσιών που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο στο Ηράκλειο, 1-9 Ιουλίου.

Eνώ, μέλος των Εθνικών συγκροτημάτων (U17 κοριτσιών), αποτελεί και η Κωνσταντίνα Παπαδάκη. Ο Οργανισμός βόλεϊ του ΟΦΗ, έχει δηλαδή, 5 ενεργούς αθλητές και αθλήτριες στα Εθνικά συγκροτήματα της χώρας!

synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad