Στην Pre League οριστικά ο ΟΦΗ

Βόλεϊ 7 Σεπτεμβρίου 2023, 18:15

Στην Pre League θα αγωνισθεί τη νέα σεζόν ο ΟΦΗ καθώς η ΕΣΑΠ αποφάσισε ομόφωνα να μη χορηγηθεί κάρτα ελεύθερης συμμετοχής (wild card) για το νέο πρωτάθλημα της Voley League, το οποίο θα διεξαχθεί με εννέα ομάδες.

KTEO Κρήτης

Η ομάδα του Ηρακλείου ευελπιστούσε να παραμείνει στη Voley League μέσω wild card αλλά τελικά η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να διεξαχθεί το πρωτάθλημα με μονό αριθμό ομάδων. Αυτό δεν επηρεάζει σε κάτι τον προγραμματισμό του ΟΦΗ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το δελτίο τύπου της ΕΣΑΠ αναφέρει σχετικά:

«Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει ότι σε έκτακτο σημερινό της ΔΣ αποφάσισε OMOΦΩΝΑ την μη χορήγηση κάρτας ελεύθερης συμμετοχής για την περίοδο 2023/2024, θεωρώντας ότι οι τελευταίες εξελίξεις συνηγορούν στο γεγονός ότι η από κοινού με την Ομοσπονδία (την οποία και ευχαριστούμε για την στήριξη και συνεργασία της) προσπάθεια διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος με δέκα αγωνιστικά ισχυρές και φερέγγυες ομάδες (και μάλιστα με κριτήρια, κατά το μέτρο του δυνατού, αντικειμενικά και μετρήσιμα) δεν εκτιμήθηκε με τον δέοντα τρόπο.

Συνεχίζουμε ενωμένοι ρίχνοντας όλο μας το βάρος στην άρτια διεξαγωγή του νέου πρωταθλήματός μας, η κλήρωση του οποίου προγραμματίστηκε να διεξαχθεί στις 25 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα και το οποίο υποσχόμαστε ότι θα είναι καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά.

Ταυτόχρονα δεσμευόμαστε, να γίνουν όλες οι απαιτούμενες θεσμικές και κανονιστικές παρεμβάσεις, ώστε το επόμενο πρωτάθλημα 2024/2025 να διεξαχθεί με δώδεκα ομάδες, υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα μπορούν να χρησιμοποιούν μέχρι και πέντε αλλοδαπούς αθλητές.»

manolikakis
Synagogi
Orionas Handball

Rabona ad