Στην Πάτρα ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES

Ποδηλασία | 27 Μαΐου 2021, 18:39

Στην Πάτρα η ομάδα αντοχής του Τάλω ΑΝΕΚ LINES για να λάβει μέρος στον πρώτο αγώνα της Λίγκας και στον επετειακό αγώνα Πάτρας - Καλαβρύτων.

Έχουμε ήδη αναφερθεί στον καινούριο θεσμό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, την Ελίτ Λίγκα Δρόμου 2021, η οποία θα ξεκινήσει από την Αχαΐα με τον πρώτο αγώνα.

Για την ακρίβεια, το (προσεχές) Σάββατο 29 Μαΐου, στο πλαίσιο του 43ου γύρου Θυσίας που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών, θα διεξαχθεί ο αγώνας δρόμου Κάτω Αχαΐα – Αρχαία Ολυμπία απόστασης 122 χιλιομέτρων όπου αναμένεται να συμμετάσχουν οι κορυφαίοι αθλητές της χώρας, στην κατηγορία Ανδρών (Ελίτ, Νέοι και Έφηβοι σε κοινή κατάταξη), χωρισμένοι σε ομάδες των έξι, κατά τα πρότυπα αντιστοίχων αγώνων του εξωτερικού.

Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομοσπονδίας και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ. Παράλληλα την Κυριακή (30/05) θα γίνει και ο 43ος γύρος Θυσίας που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών.

Ο Τάλως ΑΝΕΚ LINES θα συμμετάσχει και στους δύο αγώνες με τις ομάδες αντοχής Ανδρών, Εφήβων, Μάστερ και Γυναικών. Συνεπώς μετά τους σπρίντερ και η ομάδα αντοχής του Χανιώτικου συλλόγου επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας.

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad