Στην Παλαιόχωρα το Κύπελλο “Μάχης της Κρήτης”!

Μικτές Ομάδες | 8 Απριλίου 2016, 22:37

Μεγαλύτερη αίγλη δίνει στο 32ο Παγκρήτιο Κύπελλο "Μάχης της Κρήτης" η Ε.Π.Σ. Χανίων, που θα διοργανώσει φέτος το τουρνουά με τη συμμετοχή των Μικτών ομάδων των Ενώσεων της Κρήτης.

Η ΕΠΣΧ αποφάσισε η φετινή διοργάνωση να φιλοξενηθεί στην Παλαιόχωρα το σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαΐου. Έτσι το “στολίδι” του ΑΟΠ έναν χρόνο μετά τα επίσημα εγκαίνια του φυσικού χλοοτάπητα θα φιλοξενήσει τη σημαντική διοργάνωση. 

synantisi gia kypello maxiss tis kritis

Το μεσημέρι της Παρασκευής με τη συμμετοχή εκπροσώπων και των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης πραγματοποιήθηκε η συνάντηση για τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης. 

synantisi gia kypello maxiss tis kritis1

Η ενημέρωση της ΕΠΣΧ για τη συνάντηση:

Η Ε.Π.Σ. Χανίων θα διοργανώσει φέτος το 32ο Παγκρήτιο Κύπελλο “Μάχης της Κρήτης”, με τη συμμετοχή των Μικτών Ομάδων των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης.

Την Παρασκευή 8 Απριλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Χ., με την παρουσία εκπροσώπων και των τεσσάρων Ενώσεων.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων κ. Γεώργιος Βούρβαχης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης, που θα φιλοξενηθεί το σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαΐου στην Παλαιόχωρα, ενώ παράλληλα έγινε και η κλήρωση για τους αγώνες, στους οποίους θα πάρουν μέρος ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2000 και 2001.

Εκ μέρους της Ε.Π.Σ.Χ. παρευρέθηκαν στη συνάντηση και οι κ.κ. Λυκάκης, Ακασιάδης, Τσιμπλάκης, Γιαννουλάκης και ο Τεχνικός Διευθυντής Μικτών Ομάδων κ. Πρόκος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Ημιτελικοί
Σάββατο 7 Μαΐου 2016
15:00 Ε.Π.Σ. Χανίων-Ε.Π.Σ. Ηρακλείου
17:00 Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου-Ε.Π.Σ. Λασιθίου

Τελικοί
Κυριακή 8 Μαΐου 2016
10:30 Μικρός Τελικός
13:00 Μεγάλος Τελικός

karta antonis garden