Στην ομάδα του ΠΣΑΠ αρκετοί πρώην “Χανιώτες” (video)

Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 30 Ιουνίου 2017, 16:16

Στο Τουρνουά ελεύθερων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, που θα πραγματοποιηθεί από τις  3 έως τις 6 Ιουλίου, στη Σόφια της Βουλγαρίας, θα συμμετάσχει και ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο ΠΣΑΠ σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών FIFPro οργανώνει τη συμμετοχής ομάδας ελεύθερων επαγγελματιών που θα λάβει μέρος στο τουρνουά, που συμμετέχουν ακόμα οι ομάδες των Εθνικών Συνδέσμων Ποδοσφαιριστών Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Πολωνίας. Στα τουρνουά αυτά που γίνονται κάθε χρόνο οι ποδοσφαιριστές έχουν τη δυνατότητα να προβληθούν, να αγωνιστούν σε διεθνές επίπεδο και να βρουν ομάδα, αφού αρκετοί άνθρωποι από τον χώρο του ποδοσφαίρου παρακολουθούν τους αγώνες.

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε ήδη προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Μπάμπη Ζελενίτσα και στις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσε ο ΠΣΑΠ διακρίναμε αρκετούς γνώριμους των χανιώτικων ομάδων.

Συνεργάτης του προπονητή είναι ο Βασίλης Παπαδόπουλος, που υπερασπίστηκε την εστία τριών χανιώτικων ομάδων κατά το παρελθόν και συγκεκριμένα των ΑΕ Χανίων (1999-2001), Πλατανιά (2011-2012) και ΑΟ Χανιά (α’ εξάμηνο 2012-2013).

Theos Banousis
Ο Θέος σε “μονομαχία” με τον Μπανούση

Στην ομάδα “εντοπίσαμε” τον Στέργιο Ψιάνο που ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική χρονιά με τη φανέλα του Κισσαμικού (10 συμμετοχές) και τον Γιώργο Θέο (18 συμμ.-2 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο)που ξεκίνησε τη χρονιά στο “δελφίνι” αλλά η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές ολοκληρώθηκε πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ακόμα στην ελληνική ομάδα συμμετέχουν ο πρώην γκολκίπερ του Κισσαμικού (2015-2016) Μιχάλης Αγριμάκης και ο πρώην μέσος του Πλατανιά (β’ εξάμηνο 2013-2014) Κώστας Καζναφέρης.

 

Estrella
Papantonakis Cards