Στην Κύπρο (Αχυρώνα-Ονήσιλο) ο Δεσποτόπουλος

Εκτός συνόρων | 8 Αυγούστου 2026, 11:02

Ο Χρήστος Δεσποτόπουλος θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Κύπρο και συγκεκριμένα στον Αχυρώνα-Ονήσιλο.

Kritiko Ergastiri

Πρόκειται για ομάδα που υποβιβάστηκε στη Γ’ Κύπρου και στην οποία κατά το παρελθόν είχαν αγωνιστεί δύο παιδιά από την Κρήτη, ο Χανιώτης Θοδωρής Πλατινάκης και ο Ηρακλειώτης τερματοφύλακας Γιώργος Κασωτάκης. Μάλιστα τότε το athlitiko είχε επισκεφτεί το Λιοπέτρι και είχε κάνει αφιέρωμα στους δυο ποδοσφαιριστές.

Οσον αφορά τον Δεσποτόπουλο την περασμένη σεζόν ήταν σε Γρανίτη και Γιούχτα.

Η ανακοίνωση της νέας του ομάδας:

Συμφώνησε και εντάχθηκε για την φετινή αγωνιστική περίοδο ο ΕλλαδίτηςΤερματοφύλακας ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ( 5.6.2004, Υψος 1.85).

Ο Χρίστος αγωνίσθηκε την αγωνιστική περίοδο 2024/2025 στον Α.Ο.ΧΑΝΙΑ ( SUPERLEAGUE 2) και την περίοδο 2025/2026 στον ΓΙΟΥΧΤΑ F.C. ( Γ ΕΘΝΙΚΗ).

Η έλευση του Χρίστου στην ομάδα μας ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΝ 《ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ》 στον Προπονητή μας Τερματοφυλακων Αθω Χρυσοστόμου, αφου πλέον υπάρχει ανταγωνιστικό δίδυμο για την θέση του βασικού γκ.( ALEX VAN HULLE,ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ).

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον καλό μας ποδοσφαιρικό φίλο κ.Τσιάκκα Σίμο για την συνεισφορά του στην ολοκλήρωση αυτής της Συμφωνίας!!

 

Rabona ad