Στην Κροατία η συνέχεια για την Εθνική Γυναικών

Μπάσκετ 4 Ιουνίου 2021, 15:21

Για το Σπλιτ της Κροατίας αναχώρησε η Εθνική Γυναικών με σκοπό να συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής στο Ευρωμπάσκετ.

Με το βλέμμα στη διοργάνωση που θα διεξαχθεί σεΣτρασβούργο και Βαλένθια το διάστημα 17-27 Ιουνίου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια αρχικά τη Σλοβενία (05/06, 21:15) και στη συνέχεια την Κροατία (06/06, 19:00).

Η αποστολή αναχώρησε χωρίς της Αγγελική Νικολοπούλου, Βανέσα Πανούση και Ιωάννα Χατζηλεοντή.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΟΚ αναφέρει τα εξής:

Για το Σπλιτ αναχώρησε σήμερα το πρωί η Εθνική Γυναικών όπου θα συνεχίσει τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθεί σε Στρασβούργο και Βαλένθια 17-27 Ιουνίου.

Η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Σλοβακία αύριο Σάββατο (5/6, 21.15 ώρα Ελλάδας) και την Κυριακή (6/6, 19.00 ώρα Ελλάδας) την Κροατία.

Την 12άδα της Εθνικής Γυναικών για τα δύο φιλικά αποτελούν οι: Κατερίνα Σωτηρίου,  Άρτεμις Σπανού, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Μαριέλλα Φασούλα,  Ελεάννα Χριστινάκη, Έλενα Μποσγανά, Διονυσία Αλεξανδρή, Ιωάννα Δίελα, Βασιλική Λούκα, Έλενα Τσινέκε, Χριστίνα Αναστασοπούλου.

Η Αγγελική Νικολοπούλου, η οποία υποφέρει από αιμάτωμα στον τετρακέφαλο έμεινε στην Αθήνα και συνεχίζει τις θεραπείες. Η Βανέσσα Πανούση δεν θα συνεχίσει στην προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών, ενώ η Ιωάννα Χατζηλεοντή αντιμετωπίζει ένα ελαφρύ τραυματισμό και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στο Σπλιτ.  

Να σημειωθεί ότι η  Ελλάδα στο Ευρωμπάσκετ συμμετέχει στον Β’ Όμιλο που θα γίνει στην Βαλένθια και θα αντιμετωπίσει τη Σερβία, το Μαυροβούνιο και την Ιταλία.

 

karta antonis garden
zgas

Rabona ad