Αυτό που δεν κατάφεραν να πετύχουν στην Κρήτη (το δίδυμο ήταν δεύτερο στο Regional Juniors U17 της ΕΣΠΕΚ, πίσω από τις Δανάη Αραμπατζή / Κατερίνα Μαρκάκη) το έκαναν σε Πανελλήνιο επίπεδο.
Η ΑΘΛΕΣΗ αναφέρει σχετικά:
«Στο ψηλότερο σκαλί της Ελλάδας η ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΟΥΤΣΑΚΗ! Κέρδισε με την άξια συμπαίκτρια την ΘΕΜΙΣ ΜΑΤΑΛΛΙΩΤΑΚΗ (ΟΦΗ) τους τελικούς του Πανελληνίου πρωταθλήματος Juniors K17 στο Λουτράκι. Πολύ καλό ποιοτικό ζευγάρι με αθλητικά, ψυχικά, τεχνικά και νοητικά προσόντα. Από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των αθλητριών της ομάδας μας. Συγχαρητήρια!»

Οι πρωταθλήτριες Κρήτης, Δανάη Αραμπατζή / Κατερίνα Μαρκάκη, κατέλαβαν την πέμπτη (5η) θέση Sportcamp Loutraki, με το σωματείο τους (Πήγασος Ηρακλείου) να συγχαίρει:
«Εξαιρετική εμφάνιση του τμήματος BEACH VOLLEYBALL ΠΗΓΑΣΟΣ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα JUNIORS 2022 K17 FINALS που διεξήχθη 30 & 31 Ιουλίου στο Sportcamp Loutraki. Οι αθλήτριες μας Αραμπατζή Δανάη & Μαρκάκη Κατερίνα, κάνοντας προπόνηση πολύ λίγο χρονικό διάστημα μαζί, κατάφεραν να κατακτήσουν την τιμητική 5η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα! Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες του Πήγασος και στην Προπονήτρια Γιούλη Παρασκάκη! Τα καλύτερα είναι μπροστά!»

Την πέμπτη (5η) κατέλαβαν και οι πρωταθλητές Κρήτης Regional Juniors U17 (και αθλητές του Ν. ΟΠΕΡ), ο Άρης και ο Ιάσωνας Γαλλιάκης.











