Στην κάμερα του athlitiko: Ντουντουνάκη, Κυνηγάκης, Λειψάκης

Κολύμβηση | 8 Αυγούστου 2021, 10:10

Το athlitiko βρέθηκε το Σάββατο το βράδυ στο αεροδρόμιο Χανίων και εκτός από την άφιξη της Αννας Ντουντουνάκη, κατέγραψε δηλώσεις από την Χανιώτισσα πρωταθλήτρια, τον Αλκη Κυνηγάκη και τον Δημήτρη Λειψάκη.

Kritiko Ergastiri

Μάλιστα, οι δηλώσεις από τον κ. Λειψάκη είναι οι πρώτες μετά την ανάληψη της διοίκησης από τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, λέγοντας πως ο στόχος που θέτει είναι οι «ανοιχτές πισίνες» όσον αφορά το κολυμβητήριο Χανίων.

Η Ντουντουνάκη δήλωσε χαρούμενη για την υποδοχή της έγινε, επισημαίνοντας ότι θα κάνει προσπάθεια ώστε να βρεθεί σε μια τρίτη συνεχόμενη Ολυμπιάδα, ενώ ο Κυνηγάκης σημείωσε ότι ο στόχος του επόμενα χρόνια είναι το μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά την 5η θέση στα 10χλμ. ανοικτής θάλασσας.

synagogi
The Italian Job
Votani

Rabona ad