Στην Καλλιθέα τον Ιανουάριο ο Τσιβελεκίδης

Super League 2 14 Σεπτεμβρίου 2023, 20:06

Την πρώτη της μεταγραφή εν όψει της χειμερινής περιόδου πραγματοποίησε η Καλλιθέα αποκτώντας τον Γιάννη Τσιβελεκίδη, ο οποίος θα ενσωματωθεί την 1η Ιανουαρίου 2024!

/Bella Pizza

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Εσθονίας και το συμβόλαιό του εκπνέει στα τελειώματα του έτους. Ο Τσιβελεκίδης είναι προίόν των ακαδημιών της ΑΕΚ, ενώ αγωνίσθηκε και στην Καλαμάτα προτού ξενιτευτεί.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον σέντερ μπακ Γιάννη Τσιβελεκίδη, 24, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην ομάδα αμέσως μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Nõmme Kalju FC της κορυφαίας κατηγορίας της Εσθονίας την 1η Ιανουαρίου 2024.

Γεννημένος στην Αθήνα, ο Τσιβελεκίδης αναδείχθηκε από την ακαδημία της ΑΕΚ και πέρασε έξι μήνες δανεικός στην Καλαμάτα στη Super League 2 τη σεζόν 2019/20, προτού φύγει στο εξωτερικό.

Μετά από μία σειρά δυνατών εμφανίσεων κατά το πρώτο μισό της σεζόν 2020/21 με τη NK Fužinar στη δεύτερη κατηγορία της Σλοβενίας, ο Τσιβελεκίδης κέρδισε μεταγραφή στη Nõmme Kalju, όπου πραγματοποίησε 87 συνολικά συμμετοχές με οκτώ γκολ και δύο ασίστ στη διάρκεια των σεζόν 2021, 2022, και της τρέχουσας 2023, η οποία ολοκληρώνεται στις 2 Δεκεμβρίου 2023.

Η Nõmme Kalju βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Meistriliiga της Εσθονίας.»

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad