Στην Κ15 του ΟΦΗ (και) ο Μάνος Καρβελάς

ΟΦΗ | 22 Αυγούστου 2023, 21:49

Ένας ακόμη νεαρός ποδοσφαιριστής της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο 14χρονος Μάνος Καρβελάς, επιλέχθηκε για τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ και συγκεκριμένα για την ομάδα Κ15.

Ο Καρβελάς γίνεται ο τρίτος ποδοσφαιριστής που κάνει το συγκεκριμένο δρομολόγιο μετά τον Κωνσταντίνο Χριστοδουλάκη και τον Ευάγγελο Δρίμη.

Το δελτίο τύπου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει σχετικά:

«Ένα ακόμη ταλεντάκι της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, επιλέχθηκε για τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ (Κ15). Ο λόγος για τον Μάνο Καρβελά (2009), ο οποίος τη νέα σεζόν θα στελεχώσει την ομάδα Κ15 της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Και αυτός ο νεαρός ποδοσφαιριστής, πέρασε με επιτυχία τα αγωνιστικά τεστ, που έγιναν το προηγούμενο διάστημα και επιλέχθηκε από τους προπονητές της ΠΑΕ. Να σημειωθεί ότι ο Μάνος Καρβελάς, είναι το τρίτο παιδί, από την ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που επιλέγεται στη φετινή περίοδο, για την ομάδα Κ15 της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Είχαν προηγηθεί και οι Κωνσταντίνος Χριστοδουλάκης (2010) και Ευάγγελος Δρίμης (2010). Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με ανακοίνωση του “εύχεται σε όλα τα παιδιά καλή ποδοσφαιρική σταδιοδρομία και στα επόμενα χρόνια να τους καμαρώσουμε στην πρώτη ομάδα, του συλλόγου“.»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta Car Pack
Poppies sexy show club

Rabona ad