Στην εθνική Κονγκό ο Ντικαμονά, στις Ελπίδες ο Αγγελόπουλος

Πλατανιάς | 29 Αυγούστου 2017, 17:13

Δύο ποδοσφαιριστές του Πλατανιά έφυγαν από τα Χανιά και εντάχθηκαν στις εθνικές ομάδες, έχοντας τις επόμενες ημέρες διεθνείς υποχρεώσεις. Ο ένας είναι ο Κλεβίντ Ντικαμονά και ο άλλος ο Βασίλης Αγγελόπουλος.

Ο Ντικαμονά έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα του Κονγκό, η οποία την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου και την άλλη Τρίτη 5/9 αντιμετωπίζει εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα την Γκάνα για τα προκριματικά του Κόπα Αφρικα. Φυσικά, είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον Πλατανιά ότι καταφέρνει και διατηρεί στο ρόστερ του διεθνείς παίκτες και ειδικότερα από την Αφρική, όταν τελευταίοι ήταν οι Μπανανά και Κουλιμπαλί.

Από την άλλη, ο Αγγελόπουλος όπως είναι γνωστό έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα των Ελπίδων, η οποία θα παίξει κόντρα στη Λευκορωσία εκτός έδρας την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ στις 4/9 θα ακολουθήσει το εντός έδρας ματς απέναντι στη Μολδαβία για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ως εκ τούτου, οι δύο ποδοσφαιριστές θα είναι απόντες από τις προπονήσεις του Πλατανιά τις επόμενες ημέρες. Φυσικά δεν θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο φιλικό που είναι να πραγματοποιηθεί το Σάββατο απέναντι στον ΟΦΗ, με την επιστροφή τους ν’ αναμένεται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad