Στην Εθνική Κ19 οι Σκέντζος, Βασιλάκης, Σμπώκος

ΟΦΗ | 17 Φεβ 2021, 20:42

Στην Εθνική Κ19 κλήθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ο Γιάννης Σκέντζος, ο Μανώλης Σμπώκος και ο Ηρακλής Βασιλάκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η κλήση αφορά προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος από τις 22 έως τις 24 Φεβρουαρίου. Η ενημέρωση της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής όλων των ομάδων έχουν ανασταλεί εδώ και αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα οι νεαροί ποδοσφαιριστές να μη βρίσκονται στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση. Παρά το γεγονός αυτό, οι αθλητές του ΟΦΗ παραμένουν ψηλά στη λίστα των επιλογών του ομοσπονδιακού τεχνικού, κ. Νίκου Κεχαγιά.

Συγκεκριμένα τρεις ποδοσφαιριστές της Κ19, οι Ηρακλής Βασιλάκης, Γιάννης Σκέντζος και Μανώλης Σμπώκος (ο οποίος προ ημερών υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο), θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος το διήμερο 22-24/02/2021 στην Αθήνα, μπαίνοντας έτσι ξανά σε διαδικασία αγωνιστικής δράσης.»

Ο Γιάννης Σκέντζος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του ΑΟ Χανιά και μετά συνέχισε στα τμήματα υποδομής του Πλατανιά. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε στην Κ17 του ΠΑΟΚ και την ολοκλήρωσε στην αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλείου. Το περασμένο καλοκαίρι πήρε προαγωγή από την Κ17 στην Κ19 του ΟΦΗ (μαζί με τον Μιχάλη Μπερικάκη).

Estrella
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack

Rabona ad