Στην Εθνική Ενόπλων Καρβουνιάρης και Μουντοκαλάκης

Χανιά Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 30 Ιουλίου 2017, 15:57

Δύο ποδοσφαιριστές από τα Χανιά, που υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία, κάλεσε στην Εθνική Ενόπλων ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΧ και προπονητής της ομάδας που απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές που φοράνε τα "χακί" Θοδωρής Παχατουρίδης.

Ο Στέλιος Μουντοκαλάκης που έπαιξε με την Εθνική Ενόπλων στα φιλικά παιχνίδια με τις επίλεκτες ομάδες των Χανίων και του Ρεθύμνου και ο Μιχάλης Καρβουνιάρης βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής Ενόπλων για το φιλικό παιχνίδι με τη Μικτή Ραφήνας-Πικερμίου, που θα γίνει την Πέμπτη 3 Αυγούστου, στο δημοτικό γήπεδο Ραφήνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ναυτικής Εβδομάδας. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα συμμετέχουν και στις προπονήσεις που θα γίνουν την Τρίτη (01/08) και την Τετάρτη (02/08).

Vestakis Mountokalakis
Ο Μουντοκαλάκης με αντίπαλο τον Βεστάκη στο φιλικό Επίλεκτοι Χανίων-Εθνική Ενόπλων

Ο Μουντοκαλάκης από τον Ιανουάριο ανήκει στον Κισσαμικό και θα είναι και τη νέα σεζόν στο ρόστερ της ομάδας, ενώ ο Καρβουνιάρης σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε κοντά στην επιστροφή του στο “δελφίνι”, στο οποίο υπήρξε και αρχηγός, αλλά οι στρατιωτικές υποχρεώσεις και η τροπή στο θέμα της αδειοδότησης δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και έτσι δεν αποκλείεται να παραμείνει στο δυναμικό της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad