Στην Εθνική Beach Volley οι Αντωνακάκη/Περδικάκη

Βόλεϊ Beach Volley | 11 Ιουνίου 2021, 19:37

"Κρητική" υπόθεση η Εθνική ομάδα Κ20 Beach Volley που θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Σμύρνη από τις 9 έως τις 11 Ιουλίου.

Την ομάδα αποτελούν η Γιωργίνα Αντωνακάκη (η οποία μεταγράφηκε προσφάτως στον Πανναξιακό) και η Ιωάννα Περδικάκη με προπονητή τον Νίκο Προύφα. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μία από τις σπάνιες φορές που μία Εθνική Ομάδα απαρτίζεται από αθλήτριες και προπονητή από την ίδια Περιφέρεια (εν προκειμένω την ΕΣΠΕΚ).

Το ντουέτο Αντωνακάκη / Περδικάκη κατέκτησε την 1η θέση στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Κ17 και Κ22 και την 2η θέση στο Κ19. Παράλληλα ως Εθνική Κ18 και κατετάγει 7η θέση ανάμεσα σε 32 ομάδες στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης τις συγχαίρει μέσω ανακοίνωσης, στην οποία αναφέρει:

«Για άλλη μία φορά η Κρήτη νιώθει περήφανη για τα χρυσά κορίτσια της Αντωνακάκη Γιωργίνα και Περδικάκη Ιωάννα και τον προπονητή τους Νίκο Προύφα οι οποίοι θα αποτελέσουν την Εθνική Ομάδα beach volley στην κατηγορία του Κ20 και θα συμμετέχουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Σμύρνη της Τουρκίας από τις 09 ως τις 11 Ιουλίου 2021.

Η Γιωργίνα και η η Ιωάννα μας έχουν ήδη χαρίσει μεγάλες στιγμές το 2019 (τελευταίες διοργανώσεις beach προ covid) οι οποίες αφού κατέκτησαν την 1η θέση στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κ17 και Κ22 και την 2η θέση στο Κ19 επιλέχθηκαν ως Εθνική Ομάδα Κ18 και κατέκτησαν την 7η θέση ανάμεσα σε 32 ομάδες στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μία από τις σπάνιες φορές που μία Εθνική Ομάδα απαρτίζεται από αθλήτριες και προπονητή από την ίδια Περιφέρεια και αυτό αποτελεί μια ακόμα τιμητική διάκριση για την Ένωση μας.

Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης συγχαίρει τις αθλήτριες Αντωνακάκη / Περδικάκη και τον προπονητή τους Νίκο Προύφα για την μέχρι τώρα πορεία τους και την επιλογή τους ως Εθνική ομάδα Κ20 και τους εύχεται καλή επιτυχία στις υποχρεώσεις τους.

Ευχόμαστε οι επίμονη δουλειά τους και οι διακρίσεις τους να αποτελέσουν πρότυπο και κίνητρο για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες μας.»

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad