Στην ERTFLIX τις Τετάρτες η FL

Football League 13 Απριλίου 2021, 20:32

Εκτός από τα παιχνίδια της Football League που καλύπτει τηλεοπτικά η ΕΡΤ3, αναμετρήσεις των εμβόλιμων αγωνιστικών που θα διεξάγονται Τετάρτες θα μεταδίδει (και) η ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ανακοίνωση σχετικά με την τηλεοπτική κάλυψη του πρωταθλήματος Football League εξέδωσε η ΕΡΤ. Ως γνωστόν από το ξεκίνημα (εδώ και τέσσερις αγωνιστικές δηλαδή) η ΕΡΤ3 καλύπτει ένα παιχνίδι ανά αγωνιστική. Τώρα θα προστεθεί και η ERTFLIX στις μεταδόσεις αναμετρήσεων μόνο των εμβόλιμων αγωνιστικών.

Όπως μάλιστα τονίζει το ποσό που συμφωνήθηκε εξ’ αρχής να πάρουν οι ομάδες ισχύει στο ακέραιο και δεν έχει υποστεί μείωση. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Σε μία χρονιά με πρωτοφανή προβλήματα επιβίωσης για τις ΠΑΕ που ανέμεναν επί μήνες την άρση των μέτρων κατά του COVID-19 για να ξαναβρεθούν στα γήπεδα, η ΕΡΤ τηρώντας την αρχική της συμφωνία με τη διοίκηση της Football League επιλέγει συνειδητά να προσθέσει στο πρόγραμμα των καναλιών της και το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ ανέλαβε τη δέσμευση για μία ζωντανή μετάδοση κάθε Σάββατο στις 12:00 από την ΕΡΤ3, αλλά και τη δυνατότητα να καλύπτονται από την δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX αγώνες και των δύο ομίλων στις εμβόλιμες αγωνιστικές κάθε Τετάρτη, χωρίς μάλιστα να μειώσει το αρχικό αντίτιμο που αναλογούσε στις 20 ΠΑΕ των δύο ομίλων της εν λόγω κατηγορίας.

Οι ομάδες της Football League που αντιπροσωπεύουν πόλεις από όλη την Ελλάδα θα συμμετάσχουν σε ένα πρωτάθλημα 18 αγωνιστικών για την άνοδο στο πρωτάθλημα της Superleague 2, το οποίο ήδη μεταδίδει η δημόσια ραδιοτηλεόραση.»

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad