Στην εκπνοή κρίθηκε το ματς στο Νιο Χωριό

Τιτάν Νέος Ηρακλής | 4 Φεβρουαρίου 2017, 23:25

Στο 90' διαμορφώθηκε το τελικό 1-1 στον αγώνα ανάμεσα σε Τιτάν - Νέο Ηρακλή που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο του Νιο Χωριού με την ισοφάριση να έρχεται στην εκπνοή για τον Τιτάνα και τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα για τη συγκεκριμένη φάση.

Ειδικότερα, σημειώνουν ότι “άκουσαν” σφύριγμα του διαιτητή Μπραουδάκη με αποτέλεσμα να μην “καταλάβουν” το πώς ήρθε η ισοφάριση του Τιτάνα από το γκολ που σημείωσε ο Κουτσουπάκης.

Ο Νέος Ηρακλής είχε προηγηθεί με το γκολ του Ξανθάκη στο 10’, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι το 90’ και την “επίμαχη” αυτή φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων.

Μιας και η αναφορά στη διαιτησία παράπονα εκφράζει και ο Τιτάν για μία φάση στο 3ο λεπτό, όταν ανατρέπεται ο Παπαδάκης και οι γηπεδούχοι ζητούν πέναλτι, που αυτόματα θα ισοδυναμούσε και με αποβολή σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν.

Από εκεί και πέρα ο Τιτάν είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει νωρίτερα χάνοντας πέναλτι στο 60’ με τον Παπαδάκη. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης που εξελίχτηκε ως ο πιο δραστήριος για την ομάδα των Καλυβών είχε ακόμα ένα δοκάρι στο β’ μέρος, όπως και ο Ολ. Μαδαριωτάκης στο ίδιο χρονικό κομμάτι της αναμέτρησης.

Το τελικό 1-1 “αποτύπωσε” έτσι τις προσπάθεις των δύο ομάδων με το Νέο Ηρακλή να χάνει την ευκαιρία στο 90’ να πάρει μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη, ο δε Τιτάν μένει στις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες που είχε με το πέναλτι και τα δύο δοκάρια.

Διαιτητής: Μπραουδάκης
Βοηθοί: Πετεινάτος-Ροδουσάκης

Τιτάν (Δημήτρης Φούρλας): Κοσμαδάκης, Δεσποτάκης, Τζομπανάκης, Μανουσάκης (46’ Στ. Μαδαριωτάκης), Μουτσάκης, Μαραθιανός, Καραγιαννάκης, Κουτσουπάκης, Ολ. Μαδαριωτάκης, Παπαδάκης (80’ Πετράκης), Βογιατζάκης (46’ Σπαθαράκης)

Νέος Ηρακλής (Σπύρος Γαλάνης): Τζουβαδάκης, Καραδάκης, Εμιλιάνο, Αυγέρος, Γυρβαλάκης, Περ. Παπαδάκης (46’ Αμαξόπουλος), Στυλιανουδάκης, Δελήμπασης (46’ Μελίδης), Γιαννακούρος, Ψαρράς, Ξανθάκης (70’ Γρ. Παπαδάκης)

Estrella

Papantonakis Cards
Nymfi-Restaurant

Rabona ad