Στην Αθήνα για φιλικά προετοιμασίας

Ωρίωνας | 4 Απριλίου 2016, 1:36

Ο ΑΣΧ ‘Ωρίωνας’ Χανίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη έξοδο από τον Νομό μας για αγώνες το Σάββατο 02 Απριλίου. Αθλητές, από τρία τμήματα του συλλόγου μας ανέβηκαν στην Νίκαια του Πειραιά για φιλικούς αγώνες προετοιμασίας.

 

Πιο συγκεκριμένα, το τμήμα Παμπαίδων Α ( 11 αγόρια Γυμνασίου), το τμήμα Παμπαίδων Β ( 11 Αγόρια δημοτικού) και το τμήμα Πανκορασίδων Β ( 7 κορίτσια Δημοτικού ) με έξι συνοδούς, μετέβησαν στο αθλητικό κέντρο της Νίκαιας ‘Ο Πλάτων’ όπου, θα παίξουν φιλικά παιχνίδια με την ομάδα του Άρη Νίκαιας, στις αντίστοιχες ηλικιακές κατηγορίες,

Η απόκτηση εμπειριών είναι το ζητούμενο από τους ιθύνοντες της ομάδας. Βασικός στόχος της φετινής χρονιάς είναι, η παρουσία του συλλόγου στα αντίστοιχα με τις ηλικίες καλοκαιρινά τουρνουά, που διοργανώνει η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος ( ΟΧΕ ).Κάθε χρόνο γίνονται σε διαφορετική πόλη για λόγους ανάπτυξης. Πέρυσι είχαν γίνει σε Άργος και Πάτρα, φέτος τα αγόρια Γυμνασίου θα παίξουν στο Άργος, τα αγόρια Δημοτικού στην Έδεσσα και τα Κορίτσια του Δημοτικού στο Αμύνταιο Κοζάνης.

Μεγάλος χορηγός για την μετακίνηση αυτή ήταν οι ακτοπλοϊκές εταιρείες ANEK LINES & Blue Star Ferries . Υποστηριχτές της φετινής προσπάθειας μέχρι σήμερα, είναι τα καταστήματα ‘Café Remetzo’, πιτσαρία-espresso La Prima, TOYTOTA ΣΑΡΡΗΣ, ‘Υδροθερμική’, ‘Oxford company’, ‘IKTEO Χανίων’, café-bar & eating house ‘FEIDIAS’, Πολυχώρος- ‘Netrino’, ‘CHANIA PRINT POINT’, ‘Σταύρος Σπορ’ .

Ο ΑΣΧ ‘Ωρίωνας’ Χανίων καλλιεργεί το άθλημα της χειροσφαίρισης ( Χάντμπολ ) στην πόλη μας, στις ηλικίες Δημοτικού και Γυμνασίου, τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια, με έδρα το Εθνικό Στάδιο Χανίων.

“Είναι ένας άθλος για το Χανιώτικο Χάντμπολ, σχεδόν το 95% των αθλητών να μεταβαίνει σε ταξίδι προετοιμασίας”, δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας Ευτύχης Χλωράκης που ήταν ο επικεφαλής της αποστολής.

karta antonis garden