Στην αποστολή για Ολυμπιακό και Λαμία και τρεις νέες προσθήκες

Α.Ο. Χανιά | 12 Ιανουαρίου 2016, 18:36

Με τρεις ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα (αναμένεται η έκδοση των δελτίων τους), αναχωρεί την Τρίτη (12/1) το βράδυ για την Αθήνα, η αποστολή του Α.Ο.Χανιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η αποστολή αναφέρεται τόσο στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό που θα γίνει στο γήπεδο Καραϊσκάκη (Την Τετάρτη), όσο και στο ματς πρωταθλήματος με την Λαμία (θα γίνει στην Λαμία την Κυριακή).

Οι τρεις νέοι λοιπόν που είναι στην αποστολή είναι ο 21 ετών Δημήτρης Τριανταφυλλίδης που αγωνίζεται ως στόπερ και έπαιζε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και νωρίτερα στον Αγροτικό Αστέρα. Ο 25χρονος αριστερός μπακ Βασίλης Ιωαννίδης που έμεινε ελεύθερος από τον Αχαρναϊκό, ενώ έχει παίξει και στον Ηλυσιακό. Τέλος, ο τερματοφύλακας Χάρης Αμπατζίδης (25 ετών) που αποκτήθηκε από την Κοζάνη.

Εάν τα δελτία των παικτών αυτών εκδοθούν άμεσα, θα υπολογίζονται για το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλιώς υπολογίζεται ότι θα προλάβουν το παιχνίδι στην Λαμία.

Η αποστολή του ΑΟΧ θα παραμείνει στην Αθήνα την τετάρτη (13/1) το βράδυ, την Πέμπτη (14/1) θα αναχωρήσει για Βόλο όπου και θα διανυκτερεύσει και την Κυριακή (17/1) το βράδυ, μετά το ματς με την Λαμία θα επιστρέψει στην Αθήνα, από την οποία θα αναχωρήσει την Δευτέρα (18/1) το βράδυ. Συνεπώς, η αποστολή του ΑΟΧ θα επιστρέψει στα Χανιά την τρίτη 19 Ιανουαρίου. 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad