Στην ανδρική ομάδα του Πόρου ο Συμεωνίδης

Γ' Εθνική 30 Μαρ 2021, 20:37

Μετά από τρία χρόνια στα τμήματα υποδομής του Πόρου ο Θάνος Συμεωνίδης πήρε "προαγωγή" στην ανδρική ομάδα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Συμεωνίδης γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Πόρου που προωθείται από την Ακαδημία στην ανδρική ομάδα. Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό 16 ετών (τα “κλείνει” τον Ιούνιο), ενώ έκανε ήδη και την πρώτη του προπόνηση στο “Lido Soccer” υπό τις οδηγίες του Βασίλη Κρασανάκη.

Το δελτίο τύπου της Ηρακλειώτικης ομάδας αναφέρει σχετικά:

«Ιστορική στιγμή για όλο το οικοδόμημα των “μπλε” η προώθηση του 15χρονου (γεννηθείς στις 24/06/2005) δεξιοπόδαρου αμυντικού μετά από τρία χρόνια παρουσίας στα τμήματα υποδομής του σωματείου.

Μεγάλη χαρά και περηφάνεια για την οικογένεια του Πόρου: Από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα ο Θάνος Συμεωνίδης! Πρόκειται για το πρώτο παιδί που παίρνει… μεταγραφή από την Ακαδημία στη μεγάλη ομάδα του Πόρου! Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται για όλους!

Η Ακαδημία αρχίζει να παράγει και να… βγάζει καρπούς! Υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του Ζαχαρία Πανταλού που ασχολείται αρκετές ώρες της ημέρας με αυτήν και δίνει… όλο του το είναι και τον εαυτό!

Ακαδημία στην οποία δίνει μεγάλο βάρος η διοίκηση, καλύπτοντας όλα τα έξοδα λειτουργίας της και δίνοντας τη δυνατότητα στα πιτσιρίκια του προαστίου και όχι μόνο ν’ αθλούνται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, μακριά από κακοτοπιές και κινδύνους της εκάστοτε εποχής.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ

Η πρώτη προπόνηση του Θάνου Συμεωνίδη με τη μεγάλη ομάδα την Τρίτη το απόγευμα (30/03) στο “Lido Soccer”, υπό τις οδηγίες του Βασίλη Κρασανάκη, αποτελεί δικαίωση για όλους στον Πόρο. Για όλους που πίστεψαν, στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν το εγχείρημα.

“ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΕΛΕΙΑ, ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ”

Η χαρά του ταλαντούχου αμυντικού που από στόπερ θα δοκιμάσει και ως δεξιός μπακ μετά την προτροπή του Βασίλη Κρασανάκη είναι απερίγραπτη!

Αισθάνομαι τέλεια. Θα είναι δύσκολα αλλά και μια πρόκληση για μένα να παίζω με μεγαλύτερους και να βρίσκομαι στην πρώτη ομάδα του Πόρου“, ήταν τα πρώτα λόγια του πιτσιρικά στο “Α.Ο. Πόρος 2012” στο Facebook. Καλή τύχη Θάνο, όλο το μέλλον είναι μπροστά σου!»

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad