Στην ΑΕ Μυλοποτάμου ο Γερούλης!

Γ' Εθνική 5 Ιουλίου 2017, 13:48

Στην ΑΕ Μυλοποτάμου θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Χανιώτης γυμναστής Παναγιώτης Γερούλης, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την Ρεθυμνιώτικη ομάδα και θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σπυριδάκη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 24χρονος γυμναστής είναι πτυχιούχος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και θα αναλάβει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών όταν επιστρέψει από το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου και θα βρίσκετε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πλατανιά.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον γυμναστή Παναγιώτη Γερούλη. 
Ο Παναγιώτης Γερούλης είναι 24 χρόνων με καταγωγή από τα Χανιά. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστήμιου Θράκης με ειδικότητα την προπονητική ποδοσφαίρου, παρακολουθώντας για ένα εξάμηνο το αθλητικό πανεπιστήμιο της Κολωνίας -Deutsche Sporthochschüle Köln-.
Έχει δουλέψει σαν προπονητής στις ομάδες Α.Ε.Μοσχάτου και Α.Π.Σ Σπάθα Κολυμβαρίου.
Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Κωτσοβού θα αναλάβει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών μας όταν επιστρέψει από το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου και θα βρίσκετε για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας του Πλατανιά”.

Estrella